Mam nadzieję, że nabraliście już dostatecznie dużo doświadczenia, by wiedziec podstawowe rzeczy na temat tej cudownej gry:)
Dziś rozpoczynają się rozgrywki play-off, tak więc życzę wszystkim powodzenia,
pozwoliłem sobię na krótką analizę dzisiejszych spotkań:
Koszykarski Klub Włocławski Altravox - Press-Milka Wloclawek
W moim meczu nie spodziewam się niespodzianek - zamierzam wygrac.
Moim przeciwnikiem będzie BOT więc losy tego spotkania wydają mi się całkowicie rozstrzygnięte.Staty sa na moją korzyśc, jego jedyną zaletą jest obrona pod koszem.Zawodnicy u niego wydają się byc bardzo zróżnicowani, w większosci kiepscy, więc to raczej również przemawia za moją przewagą.Mój przeciwnik jest najprawdopodobniej najgorszy z play-off'ów
Idiots-Wyklinacze
Również w tym meczu zdecydowanie większe szanse ma gospodarz.Za Idiots przemawiają staty, oraz siła gry.Ciekawe jednak jest to, po co Idiots'om aż 21 zawodników?
Nie lepsi-MKK Pabienice
Widac że prezes Nie Lepsi zna się już na grze-wystarczy spojrzec na ilośc zawodników w jego drużynie, oraz ich DMI.Jak dla mnie jest to murowany faworyt do awansu.Jego staty również nie pozostawiają nic do życzenia.Jeżeli chodzi o jego rywala w dzisiejszym meczu- jest dośc dobry, myślę że gdyby udało mu się zdobyc trzecie miejsce- mógłby powalczyc o finał konferencji.Jego staty i kadra są w miarę dobre, lecz w porównaniu z Nie lepsi MKK nie mają szans.
pge turów zgorzelec 123-Cherii cluB
Na wstępie powiem, że pge turów zgorzelec 123 jest faworytem.Walijczyk z jego drużyny ma najprawdopodobniej najwyższe DMI w całej naszej lidze!Po za tym ma jeszcze kilku dobrych graczy więc z pewnością zapowiadają się ciekawe finały obu konferencji.Staty też ma wysokie.Jeżeli chodzi o Cherii cluB- nie jest wcale zlą druzyną- poprostu są gorsi od przeciwników.
Dziękuję za uwagę, i Pozdrawiam
Pawinho