Wybiegamy w takim zestawieniu:
(http://img23.imageshack.us/img23/4821/boniaihercegowinamx...).
O kontuzjach zapewne wiecie, o formie nie najwyższej też więc sobie daruję. W ataku LI po raz trzeci z rzędu. Co prawda nadal uważam, że obwód to nasze terytorium, ale nie ma za bardzo jak zagrać z obwodu w obecnej sytuacji. Z ciekawostek w składzie gracz którego miałem już nigdy nie powołać, no ale na ten jeden mecz można sprawdzić wariant z Gracjanem na SFie, asekuruje go Aleks W., na SG drugi eksperyment Hebel, jeden z 4 graczy obwodowych w formie więc muszę go wykorzystać, poza tym pozycja SG to jedyna gdzie BiH ma słabszą formę więc powinien się rozkręcić a jak nie to za nim na zmianie jest Kups. Na PG Gałązka czyli bez zaskoczenia, ale po raz pierwszy jako drugi gra Juszczyk, troszkę ryzykowne zestawienie ale powinni dać radę. Pod koszem bez eksperymentów, forma, forma i jeszcze raz forma była decydująca o zestawieniu w trumnie. Poza tym 4 z 5 ma najlepsze rzuty w kadrze więc wszystko dobrze się złożyło.
W defie ciamciaramciowate każdy swego, ale BiH ma formę wszędzie i może zagrać wszędzie, co prawda teraz w przekładance wypada obwód, ale nie jestem do końca przekonany, że tak zagrają w każdym razie ten mecz rozgrywamy w ataku i mam nadzieję tam też go wygramy. Z dobrych informacji entuzjazm skoczył nam o 1 poziom i mamy już bazowy, także nie odstajemy w tym od rywali na tyle by nie wygrać dzisiaj.