Witam wszystkich serdecznie :)
Życie prywatne: (tak w skrócie)
Mam 21 lat (26 lutego już 22, ale ten czas leci ;/)
Studiuje sobie na Politechnice Śląskiej, więc czasu wolnego mam przeważnie bardzo dużo :) Interesuję się tym co przeciętny mężczyzna (samochody, kobiety, komputery (w tym te nieszczęsne gry online, typu BB :P))
Głównym plusem gier online, jest to, że poznałem w nich wiele świetnych osób (dzięki BB poznałem al_saida i przemek) :)
Doświadczenie:
Część z was pewnie zna mnie trochę z forum, bo czasami się tam udzielam.
Doświadczenia z BuzzBeater mam całkiem spore (W BB gram od 3 sezonu, czyli jak dobrze liczę 5 sezonów, jak ten czas szybko leci w dobrym towarzystwie).
Sukcesy:
Wygrana w PP (3 sezon)
Awans do PLK i utrzymanie się (choć to wątpliwy sukces)
Współpraca z Selekcjonerem
Na pewno będzie przebiegać, bardzo dobrze, przynajmniej tak mi się wydaje.
Mam z nim dobry kontakt, więc myślę, że bez problemu, podzielimy graczy między sobą, tak by obie reprezentacje, osiągnęły sukces na miarę swojego potencjału.
Zawodnicy
Na czas 1 rundy ME, al_said bierze wszystko co najlepsze, by powalczyć o WC.
Przed 2 rundą zaczniemy negocjacje, w sprawie powrotu najlepszych do U21
Mistrzostwa Europy - Cel
Minimalny to chyba przejście 1 rundy.
Maksymalny to medal, miejmy nadzieję, że tego najładniejszego koloru ;)
Doświadczenia z innych gier
Nie wiem, czy to kogoś interesuje, ale napiszę.
*HT(LG333) -> awans z 8 do 3 ligi - aktualnie przewodzę w swojej lidze, więc może uda się awansować do 2 ligi, z kadrą pracowałem głównie za kadencji aswalta, można powiedzieć, że w minimalnym stopniu, medal to też moja zasługa (coś tam doradzałem w taktyce).
*FA(LG19) -> Mistrzostwo Polski, Puchar Polski, Finał Ligi Mistrzów, Srebrny medal z Polską na WC
Dlaczego ja?
Jeśli ktoś chce selekcjonera, który nie będzie bał się ryzykował i picował kiedy się da, to jestem tym na kogo powinieneś oddać głos. Do gier podchodzę z pewnym dystansem, więc na pewno udźwignę presję i nie zdezerteruję jak gooru (w HT, wtajemniczeni wiedzą o co chodzi).
Pozdrawiam Leszek
Serdecznie dziękuję, za każdy oddany głos :)
Last edited by Leszek(World Champion) at 2/25/2009 11:13:01 AM