BuzzerBeater Forums

BB Slovensko > U21 Election Rules

U21 Election Rules (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
75104.2 in reply to 75104.1
Date: 2/24/2009 12:59:47 PM
Overall Posts Rated:
4343
Oficiálne pravidlá pre voľby NT.

Každý manažér sa smie prihlásiť do volieb v ktorejkoľvek krajine, vrátane jeho domácej, ale smie byť prihlásený len v jednej z nich.

Víťaza volieb určia manažéri z danej krajiny. Nikto iný, okrem manažérov danej krajiny nemôže voliť NT manažéra danej krajiny.

Na fórach sa objavia nové prioritné vlákna. Jedno slúži na uverejnenie kandidátskych rečí a ďalšie, ktoré budú slúžiť na debatu ohľadom jednotlivých kandidátov.

Tri dni pred koncom volieb o 6:00 ráno bude množstvo kandidátov zúžené na tých, čo majú najviac hlasov (top5), prípadne tí, ktorí majú aspoň 5% odovzdaných hlasov. Po tomto termíne už žiadne ďalšie registrácie nebudú možné.



Po tomto dátume bude možné, aby každý kandidát vytvoril jedno diskusné vlákno.

GM sú oprávnení kandidovať vo voľbách, ale ak kandidujú, nesmú moderovať debaty na fórach, kde kandidujú. Nemôžeš zastávať funkciu NT manažéra a U21 manažéra naraz.

Víťaz volieb je zvolený na dve sezóny. V prvej sezóne prebiehajú kontinentálne kvalifikácie na MS a v druhej už samotné Majstrovstvá sveta.

Počas volebného obdibia sa sleduje aj popularita NT manažéra. Tú nájdeš na stránke národného tímu. Zvažujeme možnosť, že by komunity mohli odvolať veľmi nepopulárnych NT manažérov v prospech NT a celej komunity.

Tieto pravidlá možno vyzerajú trocha neprehľadne a kostrbato, ale sú to preto, aby nevznikli problémy. Pokiaľ nedodržíš tieto pravidlá, môže to znamenať zrušenie tvojej registrácie vo voľbách, postihy a pokuty v hre, alebo v extrénmych prípadoch BAN z celej hry. Prosím, udržujte celé voľby a debaty vo férovom duchu, aby ste mohli byť hrdí na zvoleného manažéra.

Feel free to ask me!