BuzzerBeater Forums

Pomoc - Polski > Licytacja

Licytacja

Set priority
Show messages by
From: pudza
This Post:
00
82911.1
Date: 3/25/2009 1:01:06 PM
Overall Posts Rated:
22
Witam prosiłbym o konkretną instrukcje do transferow. Byl pewien gracz do kupienia z terminem na 6:12. chciałem przebić poprzednią ofretę o 6:11 oczywiście wg czasu BB to mi wyskoczyło info ze licytacja juz sie skonczyła... no i wtopa ani gracza nie kupiłem ani sie nie wyspałem... :) i w związku z ty chciałbym sie dowiedziec jak to jest z tym terminem licytacji a moze to co mi sie przytrafiło to jais bug.. prosze znawców tematu o pomoc.
dzieki i pozdrawiam

From: m4ti_

This Post:
00
82911.2 in reply to 82911.1
Date: 3/25/2009 1:57:38 PM
Overall Posts Rated:
2121
Pierwsza rada: nie czekaj do ostatniej chwili
Druga rada szukaj zawodników wtedy kiedy niema meczów ligowych, wtedy siedzi na BB mniej managerów i mozna coś taniej zawsze znaleść.
Trzecia rada jesli chcesz sprzedac zawodnikow to rób odwrotenie jak w radzie nr 2:P

Teraz ogolnie powiem ze jest jakies opóźnienie miedzy serwerami i czasem robi sie taki wal ze nie zalicza juz licytowanej kwoty, na to jedyna rada jest nie czekac do ostatniej chwili.

From: Khazaad

This Post:
00
82911.3 in reply to 82911.2
Date: 3/25/2009 3:31:58 PM
Overall Posts Rated:
146146
I całe szczęście, że nie łapie w ostatniej chwili, bo "snajperzy" potrafią być czasem bardzo irytujący ;)

A tak poważnie - faktycznie jest tak, że czas pokazywany przez zegar BB często się zatrzymuje i przesuwa nawet o kilkadziesiąt sekund, więc faktycznie nie warto czekać do ostatniej chwili.