Viem, že nie je korektné si tu vytvárať len tak tému ale nikde nevidím priestor na nahlásenie chýb(čo je veľmi smutné), a preto sa vopred ospravedlňujem a píšem sem...
1.- Mám zraneného hráča SF už 3.týždeň a v profile mu to už 3.týždeň vypisuje: ZRANENÝ NA 1 TÝŽDNE!
(4285544) 2.- Taktika, v poslednom čase používam v taktike Dodržiavať náhradníkov do 3.tej štvrtiny. A zasa mi to na skoro celú poslednú štvrtinu poslalo lazárov z 2. päťky a potom asi 3 min pred koncom poslalo lemry z 3tej päťky a 1.päťka si celú poslednú štvrtinu vysedávala la lavičke!!!
(12671395)3. To najhoršie na koniec, čo ma najviac vytáča: Jeden môj SF1 je zranený(ako som písal v 1. bode) SF2 a SF3 sú OK. Tak som si nastavil SF2 do 1.vej päťky a SF3 do 3.päťky.
A problém: (už asi 3.tí zapas sa to deje, zdá sa mi že to zasa úzko súvisí s problémom 1.)
Niekedy hneď na začiatku niekedy neskôr sa mi z ničoho nič zraní SF2 a celý zápas hrá pochybné SF3. A keď skončí zápas tak zasa zisťujem, že NIKTO NIE JE Z TOHO ZÁPASU ZRANENÝ!!!
Ako dôkaz si pozrite 5 minútu a 16. sekundu 2. štvrtiny tohto zápasu:(12671395)a vždy ide len o tohoto hráča SF2:
(6066016)Tak skôr ako toto vlákno vymažete mi, prosím niekto kompetentní poraďte alebo vysvetlite čo mám spraviť takto som už prehral aj match proti rivalovi a čuduj sa svete mám z toho teraz škodu, kvôli nižšej návštevnosti nižším ziskom za predaj tovaru!