Posto sam prodao jednog od mojih mladih centara, dosao sam do cifre od 1.5 mil na racunu. Posto nemam neke ambicije da ovu sezonu zavrsim na nekom od visokih mesta(dosta ulozio u scouting + malo losiji drugi igraci) neznam sta da radim sa parama. Da li da cuvam pa u medjusezoni da nesto prodam i nakupujem dobre igrace ili... Nebih ovo pisao nego sam na forumu procitao da pare treba odmah ulagati. Nevidim svrhu ulaganja ako kupljenog igraca necu trenirati. Imam tri centra koja treniram i nema vise minuta za nekog jos igraca.
Molim vas za savet.
Unapred zahvalan manijak
Dragi manijache,
![:)](/images/conf/emoticons/smile.png)
osnovna stvar u ekonomiji je da nikome ne vredi mrtav kapital, zato se misli da pare ne smeju da stoje, vec da se stalno u neshto ulazu. Kakve su ti ambicije za sledecu sezonu?
Ako napadash vishi rang, onda sa tim parama mozesh kupiti vec dobro istreniranog beka-ubicu za trecu ligu ili dvojicu srednjeg kvaliteta, jer tu poziciju ne trenirash. Ako nameravash da josh neko vreme ostanesh u istom rangu, onda bih ti savetovao da proshirish dvoranu, poshto u to skoro da i nisi ulagao, a to je najpametnija investicija. Samo naravno nemoj da preterash sa stolicama da ti ne bi zvrjala prazna, onda nishta nisi postigao.