Użytkownicy: 455
Sezon: 7
NT-Ranking: 5
Menager: Demian
(40196)Kolejny poniedziałek przed nami, a więc kolejny mecz Mistrzostw Świata, tym razem zagramy z Chile, które w ostatniej kolejce sprawiło małą niespodziankę wygrywając zdecydowanie z ekipą Argentyny
(5606). My po dość beznadziejnym meczu polegliśmy z Azjatycką „potęgą” co prawda trochę taktycznie, ale miejmy nadzieję, że to co na papierze wyglądało sensownie znajdzie swoje zastosowanie w życiu, w każdym razie wiemy o co gramy i nie ma co myśleć o półśrodkach.
Chile w barażach miało jednego mocnego rywala - Holandię, na szczęście Demian nie wdawał się w dyskusję z ich selekcjonerem i dzięki temu awansował na Mistrzostwa
(4906) bardziej dzięki nietrafionej taktyce rywali niż mocy Chile. Na Mistrzostwach poza Argentyną wygrali też mecz z Nigerią
(5599) i przegrali z Hiszpanami
(5603). Co do graczy to na SG szaleje José Antonio Jimenez
(857967) jak na razie ich najskuteczniejszy gracz na tych Mistrzostwach, choć mimo wszystko mocniejsi wydają się w trumnie: Ramiro Feilmann
(4752346), Antonio Cuello
(2578393).
My no cóż teraz chyba czas napisać musimy, w każdym razie jeżeli nawet nie musimy to powinniśmy wygrać to spotkanie lekko nie będzie, ale nie mamy wyjścia. Forma jest niezła, trochę koncepcji jak wygrać mam i mam nadzieję uda się je zamienić na wygrane spotkanie. Oczywiście jak macie jakieś rady zaskoczcie mnie i napiszcie przed meczem jak mamy wygrać:).