Ale tu stypiaście;]
A tu już PO się zaczęły i baraże o utrzymanie:)
A więc w skrócie że tak sobie pozwolę, a co;]
1.DUDIES:KoM- po tym jak m4ti_ pojechał rywala w ostatnim meczu ligowym gdzie było grane CT vs. TiE nikt nie mógł się spodziewać innego rozstrzygnięcia niż ostrego lania jakie Czarodzieje sprawią ekipę DUDIES w PO, po dwóch kwartach wszyscy byli jednak w szoku bo goście dotrzymywali kroku zdecydowanie faworyzowanym gospodarzą, po 15 min. przerwie ekipa KoM przypomniała sobie jednak jak czarować kulom i nie pozostawiła wątpliwości kto jest w tym starciu lepszy.
2.ZBIM:DADE- Ekipa DADE której Prezes loguje się właściwie raz na miecha unikając jedynie zbotowania swojej drużyny dotarł aż do finału konfy, osobiście nie wiem jak to możliwe ale jednak;] DADE stale gra tą samą taktyką ale jednak nie przeszkodziło im to zajść aż do finału konferencji, ale w starciu finałowym wydaje się mieć mniej niż 0% szans na sukces;]
3.Płyty:Pociski- ciężko coś pisać o własnym meczu, powiem tylko tyle: zaryzykowałem i udało się;]
4.Rugi:Hippos- Szlagier tej rundy PO w naszej lidze, który po pierwszej kwarcie wydawał się być już rozstrzygnięty, jednak 2 kwarta zdecydowanie tknęła nadzieje w drużynę gości którzy zniwelowali stratę z pierwszych 12 minut, ostatecznie drużyna Hippos wykorzystała atut własnego parkietu i awansowała do finału konfy.
Baraże:
1.SA Polska:Iroplock- Zdecydowane zwycięstwo gospodarzy, mecz niby bez historii ale nic bardziej błędnego Prezes ekipy SA sprytnie zastosował taktykę nabijania entuzjazmu co może okazać się bezcenne w dalszych starciach między tymi drużynami.
2.Kobaski:Koci Land- darekstan Prezes gospodarzy nie wykorzystał atutu własnego parkietu co może kosztować Go pożegnanie się z III ligą po za ledwie jednym sezonie, chociaż na pewno kibice Kociaków nie uwierzą w to dopóki nie "zobaczą na własne oczy", no ale czy tak doświadczony Prezes jak hydrowodotargacz wypuści taką okazję z garści wydaje się wątpliwe, tak że pewnie Kobaski pozostaną w III lidze ale znając ambicje Prezesa tej ekipy na pewno nie zaliczy tego sezonu do udanych;]
Pewnie baboli będzie co nie miara ale tak sobie na szybkiego wrzuciłem podsumowanie dzisiejszych meczy;]
Dawajcie z własnymi spostrzeżeniami, bo normalnie to nasze forum usnęło:)
Last edited by Mack10 at 5/19/2009 4:38:53 PM