BuzzerBeater Forums

BB Türkiye > A Milli Takım Seçim Konuşmaları

A Milli Takım Seçim Konuşmaları (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
93334.3 in reply to 93334.1
Date: 6/2/2009 12:40:03 PM
Overall Posts Rated:
33
Arkadaşlar Merhaba,
Milli takım seçmelerine ben de adayım. Amacım milli takımımızı her sene dünya şampiyonasına katılabilen ve bu turnuvada ilk 8'e kalabilen bir takım yaratmak. Gözlemci olarak seçeceğim arkadaşlar sayesinde en iyi oyuncuları kadromuza katıp dengeli bir milli takım kurmak istiyorum. Ülkemizde bir türlü becerilemeyen çiftlik takımları için de temelleri atma niyetindeyim.
Oyunda gayet tecrübeli olduğumu söyleyebilirim. İkinci sezonda açtığım takımın kapatılmasından sonra(askerlik dolayısıyla) açtığım ikinci ve son takımımı 3 sezonda 4. ligden 2. lige çıkarttım. Beni desteklemenizden onur duyarım. Herkese başarılar.

Not: Seçimleri kazanamazsam, kazanan arkadaşa da her türlü fedakarlığı(gözlemcilik, vs.) yapmaya hazırım.

From: Th0Rn`
This Post:
00
93334.4 in reply to 93334.3
Date: 6/3/2009 6:41:50 AM
Overall Posts Rated:
2929
Öncelikle Milli takım hocalığına adaylığımı bildirmek isterim.3. sezondan beri bu oyunu oynamaktayım.Artık belli bir kapasiteye geldiğimi düşünüyorum ve Milli takımın çıtasını daha yukarıya çekebileceğime inanıyorum.Elimizdeki oyuncuları iyi kullanarak ve alttan gelecek oyunculardanda yararlanarak en iyisini yapmaya çalışacağım.Forumlarda aktif bir şekilde bulunarak sizinlede sürekli iletişim halinde olacağım.
Bana destek olan herkese şimdiden teşekkürler ve aday olan arkadaşlara başarılar...

This Post:
00
93334.5 in reply to 93334.4
Date: 6/3/2009 10:49:04 AM
Overall Posts Rated:
00
Öncelikle milli takım için aday olduğumu belirtmek isterim.
İlk iş olarak oyuncuların yeteneklerine bakıp eksiklikleri bulmaya çalışacağım.Kendi ayarımızdaki birkaç takımla yapacağımız hazırlık maçlarıyla takımın oyun içinde nasıl olduğunu ve nerelere takviye yapılması gerektiğini bulmaya çalışacağım.
Tabii ki hedefimiz önce Dünya kupasına katılıp daha sonra da o kupada iyi dereceler almak olacak.
Seçilen hocaya yardımda bulunabilirim..
Şimdiden herkese teşekkürler....

This Post:
00
93334.6 in reply to 93334.5
Date: 6/4/2009 10:46:15 AM
Overall Posts Rated:
198198
arkadaslar bende adaylıgımı koyuyorum.Oyuna 2.sezonda basladım tecrübe anlamında bi sıkıntı yok yani.Su anda 2.lig2. gruptayım.Daha önce sinan hoca zamanında milli takım gözlemcileri arasında yer almıstım.Bakılırsa standart bi taktigim yoktur hep bi takımın her taktigi oynayabilmesi gerektigini savunmusumdur fakat kendi takımımımda ekonomik nedenlerden dolayı bunu hiçbirzaman tam olarak saglayamadım.Hep ele alınan konu cift yönlü oyunculardı bugune kadar evet haklısınız cift yönlü oyuncular basarı için sart ama bence bi bukadar gerekli olan bi hususta cift yönlü takım.Kafamdaki planda kısa forvetten 2 oyuncu seccem milli takıma secilebilirsem diger mevkilerden 4 oyuncu seccem bu diger mevkilerdeki 4oyuncunun ikisi takım içeri oynadıgı taktirde kullanılabilecek özellikte olıcak 2si dısardan oynarken kullanabilcegimiz oyuncular olcak mesela bi oyunkurucu takım dısardan oynarken 30 sayı atıyo olabilir ama takımın içeri oynaması gerektiginde bizi frenliyorsa bu oyuncuyu o macta bencte oturtcaz.Yardımcılarım su anda daha önce u21 menejerligi yapmıs olan alper hoca ve tblde uzun süre mücadele etmis olan saylis hoca.daha sonra bunlara belki bi kisi daha eklenebilir.Hedefim yeterince güvenilir gönüllü bulabilirsek cok genis bi scout agı kurup hem hoalara fazla yük yüklememek hemde oyuncu gelisimiyle yakından ilgilenebilmek.Avrupa ligleri için o ülkede takip ettigimiz oyuncu sayısı 5in üstündeyse ayrı bi scoutun görev alması gibi bi düsüncem var.Her türlü görüse acıgım.Fikirlerinizi degerlendiririm fikir alısverisinde bulunabilirim eger secilirsem andac hocayla irtibat halinde olup sürekli bugune kadarki eksiklerini ögrenmeyi düsünüorm birinci agızdan hepimizin az cok bi fikri var fakt en iyi andac hoca biliyodur bunu.Herkese basarılar diliyorum secimde faydalı olcak olan kazanır insallah:)

Message deleted