sorumun muhatabı kendinizi görmenize şaşırdım hocam,
Burası bir tartışma platformu olduguna göre görüşlerimi belirtebilirim zaten o seninle online oldugunda muhatap olacaktır.
ben milli takım hocasının illede TBL den olması gerektiğini söylemedim.II. liğden de Hatta III. liğden de olabilir. Önemli olan o bilgi ve beceriye sahip olmaktır.
Gayet iyi söylemişsin.Herkes olabilir.
Aday olan Fu®QaÑ21 hocamızın sadece 5 sezondur II. liğde takılmasının sebebini öğrenmek istedim. Sebeb olarak "çok güçlü bir liğdeydim" cevabını milli takım hocalığına aday olan bir hocadan duymak istemem.
Baştan beri sebebini biliyormuşsun, o zaman niye böyle bir soru sordun.
O zaman sorarlar 5 sezonda 2. liğden 1. liğe çıkma becerisini gösteremeyen bir hocanın milli takıma ne kadar faydası olabilir diye!
Furkan aday konuşmasında tecrübeli oldugunu söylemiş,tamam çok güzel, ayrıca II ligden çıkamamasını takımının güçsüzlüğüne bağlamış,hmm tamam.Furkan su anda tecrübeli bir antrenör ama görece(kendine göre diyelim) güçsüz bir takımın sahibi,Ama Milli Takım (Türkiyenin en iyi oyuncularından kurulu takım) antrenörü olursa takımım güçsüz diye de bir mazereti olmaz zaten tecrübeliyim diyor, o zamanda bir problemimiz kalmıyor.O zaman bizim milli takım antrenörü adayı için aradığımız ilk şart tecrübeli olması.
Bizler burada milli takım gibi prestiji olan bir takıma, elimizdeki en değerli hocayı seçme gayretinde olmalıyız...
En değerli hoca kriterleri ne bilmiyorum ama su anda aday olanlardan benim gözümde en değerlileri Fu®QaÑ21 ve Th0Rn`(IIIlusive)'dir.