BuzzerBeater Forums

BB Hellas > [ΕΚΛΟΓΕΣ] Κανόνες

[ΕΚΛΟΓΕΣ] Κανόνες (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
93351.2 in reply to 93351.1
Date: 06/02/2009 01:59:55
Overall Posts Rated:
3131
Οι επίσημοι κανόνες των εκλογών της Εθνικής Ομάδας Ανδρών

Οι χρήστες μπορούν να θέσουν υποψηφιότητα για ΜΙΑ μόνο εκλογή Εθνικής, αλλά μπορούν να θέσουν και σε άλλες χώρες, ακόμα και σε εκείνες που δεν κατάγονται από εκεί.

Ο νικητής των εκλογών θα αποφασιστεί από τις ψήφους των άλλων χρηστών του BuzzerBeater. Οι χρήστες μπορούν να ψηφίσουν μόνο για την Εθνική ομάδα της χώρας τους.

Στα Φόρουμς, μπορείτε να επιχειρηματολογήσετε για τις υποψηφιότητες. Στον πρωτο γύρο, θα υπάρχουν μόνο δυο νήματα στα Ελληνικά Φορουμς. Το ένα θα εμπεριέχει τους Λόγους και τα επιχειρήματα του κάθε υποψήφιου. Το δεύτερο θα είναι ανοιχτό για συζήτηση και αντιδικίες. Συζήτηση για τις εκλογές -εκτός των δυο αυτών νημάτων- απαγορεύεται ρητώς. Οι υποψήφιοι που στέλνουν μηνύματα μέσω bb-mail ή σε άλλα Φορουμς, θα διαγράφονται από τις εκλογές.

Στις 7πμ τρεις ήμερες πριν κλείσουν οι εκλογές, θα ξεκινήσει ο Δεύτερος Γύρος με τους ΠΕΝΤΕ πρώτους υποψηφίους στις ψήφους, συν τις ισοπαλίες, συν αυτούς που έχουν το ελάχιστο 5% των συνολικών ψήφων. Από αυτό το σημείο και μετά, δεν θα επιτραπούν νέες υποψηφιότητες.
Από εκεί και πέρα, θα επιτρέπεται ένα και μόνο νήμα από κάθε υποψήφιο στα Φορουμς.

Οι GMs επιτρέπεται να λάβουν μέρος στις Εκλογές. Οι BBs όμως όχι. Δεν μπορείτε να είστε Εθνικοί Προπονητές στην ομάδα των Ανδρών αλλά και στην U21 ταυτόχρονα. Οι GMs δεν επιτρέπεται να αλλάξουν threads σχετικά με εκλογές που συμμετέχουν και οι ίδιοι.

Ο νικητής θα είναι Εθνικός Προπονητής για δυο σεζόν. Στην πρώτη σεζόν θα επιτρέπονται διοργανώσεις ηπειρωτικού χαρακτήρα, ενώ στην δεύτερη σεζόν και διηπειρωτικού.

Καθ'όλη την θητεία του Εθνικού Προπονητή, μπορείτε να τον αξιολογήσετε από την σελίδα της Εθνικής ομάδας. Σκεφτόμαστε την πιθανότητα να επιτρέπουμε στις Κοινότητες να καθαιρούν Προπονητές αν η δημοτικότητα τους πέσει πάρα πολύ χαμηλά, για το καλό των Εθνικών τους ομάδων.

Οι κανόνες αυτοί , παρ'ότι αυστηροί, έχουν φτιαχτεί για να διατηρήσουν την εκλογική διαδικασία ομαλή και δίκαιη. Η μη αποδοχή αυτων των κανόνων μπορεί να οδηγήσει σε αποβολή από τις Εκλογές, τυχόν πρόστιμα και ποινές και σε ακραίες περιπτώσεις ακόμα και σε αποβολή από το παιχνίδι. Παρακαλούμε προσπαθήστε να κρατήσετε τις Εκλογές δίκαιες και καθαρές και να επιχειρηματολογείτε υγιώς χωρίς προσωπικές επιθέσεις σεβόμενοι το πνεύμα της ευγενούς άμιλλας αλλά και το πνεύμα του BuzzerBeater.

Γεννήθηκες μαύρος, έζησες άσπρος. M.Jackson ζεις, για πάντα Παοκτσής.