Posto su ostali kandidati za sada "uzdrzani" sto se tice njihovih govora - eto prilike dosadasnjem selektoru da krene u trku sa "pole" pozicije.
Kandidaturu podnosim na osnovu sugestije clanova Strucnog Staba BB reprezentacija Srbije (Mlade i A selekcije) a u cilju nastavka kontinuiteta u radu.
Kada pominjem rec kontinuitet mislim na svoje 7-o sezonsko iskustvo na celu svoje (prvoligaske) ekipe, i na 4-sezonsko iskustvo na celu A selekcije BB repke Srbije.
Najvazniji kontinuitet vezan je pocetak prosle sezone kada su najiskusniji igracu u BB zajednici Srbije formirali Strucni Stab koji je od tog trenutka odgovoran za rad i rezultate obe reprezentacije integrisane pod istim.
Ovakav pristup doneo je zapazene rezultate u obe konkurencije a posebno bih izdvojio rezultate A selekcije koja je po prvi put prosla kvalifikacionu grupu Evro zone i takmicenje nastavila medju najuspesnijima na nasem kontinentu.
Pored toga, A selekcija se plasirala i u finale utesnog (consolation) turnira pobedivsi na putu do finala i takve velicine kao sto su Francuska, Izrael, Slovacka i Crna Gora od kojih su prve 2 daleko bolje plasirane na Top listi A selekcija.
Nasa reprezentacija se zahvaljujuci ostvarenim rezultatima trenutno nalazi na 20.-om mestu Top liste a na 11.-om mestu najuspesnijih evropskih zemalja sto nam garantuje povlascen polozaj prilikom zrebanja za buduca takmicenja (II sesir).
Ukoliko se vasa vizija poklapa sa vizijom integrisanog rada i kontinuiranog napretka nasih najboljih timova, gde je svaciji doprinos potreban i cenjen, gde se jasno zna ko je za sta odgovoran i sta je cija obaveza - mislim da necete imati pretezak izbor!
Vas Bill
"Da ste vi bolji narod i ja bi` bio bolji vladar!" - Knjaz Milos