Walczyć do końca i tylko nie pressing!!!
Widzę, że hatchet jest poważnym kandydatem do objęcia posady, ale ja postaram się kilka głosów ugrać.
o mnie : Mam 15 lat. to jest mój 3 sezon, więc za bardzo nie mam doświadczenia.
osiągnięcia: i tu jest pies pogrzebany. nie wygrałem żadnej ligi, ale w następnym sezonie szukam mocnych wzmocnień zza granicy.
kadra klubu: mój zawodnik Wojciech Busz jest poszukiwany przez reprezentacje U21, więc z trenowaniem jestem już oswojony :)
Kadra: Moim zdaniem Polska kadra jest najlepszą na świecie co prawie pokazał już al_said. Ja chcę dopełnić formalności. Tak się stanie tylko gdy mnie wybierzecie.
Pomysł na kadrę: Od początku śledzę poczynania najlepszych klubów świata i widzę, że często zmieniają taktykę w zależności od poziomu umiejętności rywala. Ja staram się do nich dopasować. Skoro to mój 3 sezon to jestem doświadczony w takim sposobie. Wiem, że to nie jest oryginalne, ale uwierzcie mi, że to pomaga.
Skoro Wojciech Busz (dział kadra klubu) jest szukany przez U21 to znaczy, że to ja go tak podszkoliłem, więc o treningi się nie martwcie;)
Cele: utrzymanie formy kadry al-saida i oczywiście to co każdy chce, mistrzostwo świata oraz jak najlepiej wypaść na wyborach;)
Więc jak mówiłem gdybym nie kandydował głosowałbym na hatcheta i myślę , że on jednak wygra. Byłbym zadowolony z każdego głosu, bo kandyduję pierwszy raz.
Hasło mojej kampanii: Walczyć do końca i tylko nie pressing!!!
Byłbym też zadowolony z pracy skauta.
Dziękuję!
Last edited by tekensp20 at 6/4/2009 3:26:40 PM