Sziasztok!
Egyesek már tudhatják, hogy pár hónapja elkezdtem különböző fejlesztéseket, amelyekkel a BB-t játszó játékosok életét szeretném megkönnyíteni. Másnéven segítő alkalmazások.
Elérkeztem oda, hogy az első részletet már publikussá tegyem, egyelőre csak a magyar közösség számára.
Engedjétek meg, hogy bemutassam a
Buzzerbuster Firefox Extension-t
http://www.buzzerbuster.org/ext/bbustext_1.0.xpiami egy "kiegészítés" a Firefox böngészőt használók számára.
Amit tud jelenleg:
-
Működik a régi és az új oldalon is.-
Angolul és magyarul is beszél (sajnos nem a BB oldal szövegétől, hanem a Firefox-od nyelvétől függ...)-
1.0 verziótól automatikusan frissíti magát, ha elkészül valami új- Játékosoknál (saját és átadó listás) a BB scout program szerinti képesség számítás.
(46657.2)- Játékosoknál aktuális fizetés számítás.
(46657.74)- Csapatátlagok számítása a csapat képernyőn (más csapatoknál is).
- Tabelláknál pontkülönbség számítás.
- Arénánál százalékok (férőhely, jegyárak) számítása és telített helyek színezése.
- BBstat értékek számítása a mérkőzéseknél.
-
Értékek szövege mögé írja a számot (pl.: strong(8)) (Tudom, magyarul ez eleve így van, de angolul nem...)-
Játékospiac oldalon elmentheted és újrahasználhatod kedvenc kereséseidet- Konfigurációs lehetőség (Beállításoknál vagy jobb alsó sarokban ikonra kattintva).
Hátrány:
- Csak magyar, angol és német felhasználásnál próbáltam.
Ami kész, csak Ti még nem használhatjátok:
- Átigazolási ár becslés az elmúlt két év átigazolásai alapján.
Tervek:
- Kedvenc fórumok "bookmark"-olása.
- Válogatott esélyes játékosok skilljeinek továbbitása (természetesen a felhasználó engedélyével, a szöv. kap. felé).
- Josef Ka féle "What if" szolgáltatás beépítése mérkőzésekhez. (Ezt is lásd angol fórumon)
Kérlek használjátok egészséggel, illetve ebben a fórumban várom a kérdéseket, észrevételeket (pl.: hibák), további fejlesztési javaslatokat!
Üdv
Balu
ui.: Egyelőre szeretném ha köztünk maradna, kérlek ne terjesszétek magyarországon kívülre... Köszi!
Last edited by bragalyi at 9/3/2009 2:43:29 AM