Co niektórzy już bardzo się niecierpliwili za nowym wątkiem reprezentacji więc oto i on;)
Zapewniam jednak wszystkich że nie zmarnowałem tego dnia,który upłynął od wyborów...
A więc najważniejsze sprawy.
Będę starał się robić jak poprzedni selekcjoner osobny wątek przed każdym kolejnym meczem.Pojawiać się on będzie kilka dni przed meczem.Oczywiście mile widziane będą różne wasze sugestie lub rady.Być może będę się nimi też sugerował.
Wątek ten będzie urozmaicony o pewną niespodziankę...:)Ale teraz nic nie powiem,bo niespodzianki mają to do siebie że są...niespodziankami;;;)))
Mam już szkielet sztabu pomagającego mi w prowadzeniu kadry o którym wspominałem podczas wyborów.Kilku chętnych jeszcze mile widzianych;)
W dalszym ciągu będzie funkcjonował system szkolenia młodych zdolnych zawodników poprzez skautów.Zostaje wprowadzony pomysł al_saida i vinnie_jonesa o szkoleniu przez nich supertalentów.Trzymam za nich kciuki by ten pomysł się powiódł i byśmy wszyscy mieli już niebawem satysfakcję z tych zawodników.A w tym wątku
(95498.1)znajdziecie więcej szczegółów na ten temat.
A oto lista wszystkich skautów:
PG-18 lat-pankol102_
(163248)PG/SG/SF-19 lat-supertalenty-vinnie_jones
(55523)PF/C-19 lat-supertalenty-al_said
(55597)PG/SG-19,20,21 lat-m4ti_
(56139)SG-18 lat-cortez
(56254)SF-18 lat-Juniorro
(162971)SF-19,20 lat-tyr0x
(55713)SF-21 lat-Szefciu
(55834)PF-18,19,20 lat-aimar
(56382)PF-21 lat-lipiluk
(55430)C-18,19,20 lat-kozlik4
(162456)C-21 lat-arturo 1978
(56474)Mam nadzieję że zarówno dotychczas współpracujący ze skautami Prezesi jak i ci,którzy dopiero rozpoczną z nimi współpracę będą zadowoleni z efektów ich wspólnej pracy.
O celach reprezentacji szeroko pisałem podczas wyborów więc nie będę się powtarzał.Powiem tylko że w tym sezonie mam nadzieję że powalczymy o pudło w Mistrzostwach Europy.
Wiem że część z was już się niecierpliwi brakiem powołań do kadry.Chcę wszystkich uspokoić i powiedzieć że to nie dlatego,iż nie wiem kogo mam powołać...Jakby co to powołania będą najpóźniej w niedzielę:)
Podjąłem się też organizacji i prowadzenia konkursu na mecze reprezentacji,wiec można też będzie dzięki temu przeżywać większe lub mniejsze emocje.Ale więcej o tym będzie w oddzielnym wątku.
Last edited by Mr.President_ELIT at 9/15/2009 7:05:37 PM