Rumunia:
Użytkownicy:469
NT-Ranking:47
Manager:LA-fireratbat
Nadchodzi pierwszy mecz w którym poprowadzę naszą reprezentację w spotkaniu kwalifikacyjnym do Mistrzostw Europy.Przyznaję że jest to dla mnie wielkie wyzwanie i już czuję dreszczyk emocji aby udanie rozpocząć przygodę z kadrą.
Na początek spotykamy się z Rumunią.Patrząc na historię polskiego i rumuńskiego BB to rozpoczynaliśmy w tym samym momencie.Pierwszy mecz reprezentacji nasza drużyna zagrała właśnie z Rumunami.Niestety wtedy zdecydowanie polegliśmy
(490).W drugim meczu wyrównaliśmy bilans na 1-1 meczem
(1266).Co by jednak nie mówić jest to odległa historia i w poniedziałek napiszemy jej teraźniejszą część...
Patrząc na ilość użytkowników i miejsce w rankingu można by sądzić że Rumunia przy nas jest ubogim krewnym...;)Jednak w ostatnim czasie zrobili oni spore postępy i nie będą pewnie już dostarczycielem łatwych punktów dla innych.
O sile drużyny decydować będą zawodnicy podkoszowi:Puiu Dragomir
(4863220),Mihai Ionescu
(4863211).Głównym egzekutorem w drużynie jest najczęściej Sebastian Bochinsky
(3187438).Do tego jeszcze solidny SF Nicolae Neacsu
(3187235) i widzimy że to naprawdę bardzo silna drużyna.No i wbrew temu co się mogło wydawać na początku to nie będzie dla nas spacerek...
Ale nasza drużyna jest moim zdaniem silniejsza i chciałbym aby chłopcy pokazali to na parkiecie.Generalnie cieszy że wśród naszych kadrowiczów nie ma kontuzji.Forma mogła by być lepsza ale jak na początek sezonu chyba i tak nie możemy specjalnie narzekać.
Niestety z kadry straciliśmy Daniela Szwaczkę gdyż jego klub stał się botem więc niestety to już koniec kariery tego zawodnika.
No ale mamy innych grajków pod koszem,którzy mam nadzieję zatrzymają wieżowców z Rumunii.
Trener Rumunów się nie zmienił i gdyby nie Ci młodzi C którzy doszli do kadry obstawiałbym że mogą zaatakować z obwodu.Ale teraz sam nie wiem...
Mam już w głowie wariant gry na ten mecz ale do ostatniej chwili będę się zastanawiał czy na pewno tak wszystko ma być.
Zwycięstwo w tym meczu daje nam dobrą pozycję wyjściową przed kolejnymi meczami.Ewentualna porażka niczego nie przekreśla.Na pewno zagramy o pełną pulę ale pamiętajcie proszę że calem jest awans do Mistrzostw Europy.
Zapraszam wszystkich do udziału w typerze
(94819.1)oraz w konkursie na mecze reprezentacji
(96192.1)Last edited by Mr.President_ELIT at 6/13/2009 7:05:17 PM