Hi!
Jako iż egzamin dopiero mam we wtorek a uczyć mi się nie chce więc postanowiłem iż może zrobię coś pożyteczniejszego niż tylko pierdzenie w stołek przed kompem. No ale dobra koniec tego wstępu.
Dobrze wiemy ze jest ciągła rotacja drużyn, nowi gracz przychodzą i przez to są tworzone nowe ekipy. Z moim informacji wynika ze od czasu draftu powstało ponad 100 drużyn w 4 i 5 ligach, a więc potencjalnie gdzieś tam może sobie egzystować 18 letni Michał Dżordan z potencjałem legenda koszykówki i my o tym nie wiemy.
Proponuję abyśmy przeglądnęli wszystkie 4 i 5 ligi w poszukiwaniu Michała i jego kolegów.
Niektórzy mogą twierdzić, że taki pomysł niema sensu bo przecież jest masa zawodników z tegorocznego draftu i pozatym al_said z vinnim wzieli pod swoje skrzydła supertaleny. Ja na ten argument odpowiem oto tym zawodnikiem:
(8836314). Chłopaka znaleźliśmy w tamtym sezonie, miał tyle pensji ile ma teraz więc strach pomyśleć co by było gdyby nam się udało go uratować.
I właśnie ten pomysł polega na tym aby znaleść takich zawodników jak Czesław i uchronić ich przed losem Cześka.
Przeprowadzaliśmy już taką akcję wśród skautów w zeszłym sezonie, ja osobiście mam podajże 2 zawodników w bazie i są mniej więcej w pierszej 10 wiec sens jest.
I tutaj sedno projektu:
Sam tego nie przeglądnę i potrzebuje waszej pomocy.
Jeśli ktoś chce mi pomóc w przeglądaniu lig i wyszukiwaniu graczy to niech pisze w tym wątku!!! Im będzie nas więcej tym szybciej nam to pójdzie. Nie ważne czy jesteś z PLK czy z V ligi, każda pomoc się przyda.
Projekt ten też ma na celu zaangażowanie większej ilości userów w sprawy kadry;]
Co do wymagań przy wyszukiwaniu graczy to uważam ze gracz powinien miec 5k pensji i potencjał allstar i wyżej albo 4k pensji i potencjał MVP+ ale to można jeszcze przedyskutować
e: Na zgłoszenia czekam do soboty abyśmy mogli w niedziele przeglądnac to wszystko i uporządkować.
e2:przeglądnąłem sobie pierwszą 5 lige i już się natknąlem na takiego playera:
(10065556) strach pomyśleć co tam jeszcze siedzi w tych niższych ligach
Przydział:
IV.1-IV.20 - m4ti_*
IV.21-IV.40 - pankol102_
IV.41-IV.60 - Szynka*
IV.61-IV.64 - Szefciu*
V.1-V.20 - indesit
V.21-V.40 - Laczek
V.41-V.60 - Mack10*
V.61-V.80 - szulkin_75
V.81-V.100 - pawfer