Uwazam,ze dosc duzo sie dzieje,szczegolnie jak grasz w wyzszej niz V liga i dluzej niz 1 sezon.Czesto wlasnie roznica od tych "10 minut"( ktora niby wystarczy poswiecac w tyg. na BB) a kilku godzinami jest roznica miedzy zwyciestwem,a porazka,miedzy dobrym i zaplanowanym rozwojem druzyny i zawodnikow,a ich rozwojem w zlym kierunku lub bez wykorzystania go do granic mozliwosci itd...po zebraniu tych wszystkich malych rzeczy czesto sie okazuje,ze to wlasnie one decyduja o awansie do wyzszej ligi lub jego braku.Jest TL,jest forum PL,forum zagraniczne,draft,PP,przeciwnicy(ktorych zeby pokonac czesto trzeba sie im dobrze przyjrzec,rozgrysc) itd...Wiec 10 minut tyg. to raczej nie wystarczy na porzadna zabawe i satysfakcje z tej gry poloczona z jakimis tam dobrymi wynikami swojego teamu,a wiecej czasu(jezeli sie naprawde lubi BB i koszykowke) pozwala na miłe zabicie czasu i dobre efekty w postaci osiaganych wynikow przez swoj zespol.Pewne zmiany na pewno by sie przydały,ale bez jakis gwaltownych posuniec...bo jak na moje oko to BB sie rozwija w dosc dobrym kierunku,a pewnie za kilka sezonow bedzie i tak inaczej wygladac niz na dzis.Mnie tam pasuje obecna ogolna postac BB,nie zawsze mam luzny tydzien i czasem nie mam czasu sie zajac odpowiednio BB i nie raz wynikiem poswiecania tych przyslowiowych "10 minut" jest zła forma zawodnikow,zly trenning itd...a wynikiem tego sa na koncu porazki i brak awansu.
Last edited by ThugMan4shoo at 12/13/2009 8:31:45 AM