BuzzerBeater Forums

BB Magyarország > NBA Playoffs

NBA Playoffs

Set priority
Show messages by
From: LA-Hukli

This Post:
00
141578.10 in reply to 141578.5
Date: 4/22/2010 8:14:44 AM
Overall Posts Rated:
9797
Grant nekem is egyik személyes kedvenc, ő emberileg is példaértékű. Sajnos azonban ebben a sunsban nincs annyi,h idén alkossanak valamit szerintem 2. kör lesz a végállommás , nem lehet jó eredményt elérni jól védekező magasember nélkül :S

This Post:
11
141578.11 in reply to 141578.9
Date: 4/22/2010 8:16:35 AM
Overall Posts Rated:
9797
Ez így elég idilli kép a cavsről, azért ugyanígy lelehetne írni a csapat negatívumait is Én az orlandot erősebbnek érzem.

From: kaygee

This Post:
00
141578.12 in reply to 141578.11
Date: 4/22/2010 8:59:43 AM
Overall Posts Rated:
173173
Az Orlando is remekül erősített. Nem csak a szakma várja őket a Cleveland mellé a keleti döntőbe, hanem maga a Cleveland is. Egyébként mit keresne ott annyi magas ember, ha nem Dwight-ot akarnák körülbástyázni a gyűrű alatt. :-)))

Az is jól látszik, hogy az Orlando pedig olyan posztra próbált hasznos embereket hozni, ahol a Cleveland ellen legalább ki lehet egyenlíteni egy kicsit az erőviszonyokat. Pietrus igazolása pl. kifejezetten jó volt, ő akármikor betalálhat, de Barnes elhozatala is telitalálat (jó lesz ő oda jókezű rosszfiúnak, amikor Jamest kell majd cukkolni...). Szóval óriási csata lesz, ha összejön.

A Lakers padja rövidnek tűnik, de az évek óta rövid, mégis halmozzák a sikereket. Gondolom Stern és pereputtya az eget leimádkozza, hogy még nyugdíjazása előtt összejöjjön egy James-Bryant párharc a döntőben, és ezzel lemossa nézettségben az NFL, az NHL na meg a Baseball liga döntőjét együttvéve. :-))) Szvsz nyugaton a Portland megérdemelné a döntőt (hiú ábránd...).

This Post:
00
141578.13 in reply to 141578.12
Date: 4/22/2010 9:08:16 AM
Overall Posts Rated:
9797
Hát NFl döntőt überelni nem lehet mert az csak 1 meccs Nem hiszem, hogy egymás ellen igazolnának a csapatok, de én úgy érzem az orlando kerete minőségibb mint a cavsé. A portlandnek meg lassan játékosa nem marad Viszont belegondolni is szörnyű mennyire brutálak lesznek jövőre (ha nem lesz sérülés). Oden-LMA-Camby frountcourt félelmetesnek tűnik nekem.

From: baleee

This Post:
00
141578.14 in reply to 141578.9
Date: 4/22/2010 9:50:50 AM
Overall Posts Rated:
22
az, hogy "ki érdemelné meg a döntőbe jutást" kicsit vicces kijelentés, tekintve pl az olyan listát, hogy "ki érdemelt volna bajnoki gyűrűt"... jó a cleveland sztem, de van még pár jó csapat ott, akik egy jó napot kiszúrva szépen elkaphatják.

From: stefykee

This Post:
00
141578.15 in reply to 141578.12
Date: 4/22/2010 1:19:22 PM
Overall Posts Rated:
00
Jól látod a helyzetet^^ Hisz a cavs vezetése azért költött dollár milliókat, hogy a palánk alatt Dwight ellen ne legyünk annyira kiszolgáltatva, amit lássunk be az alapszakas meccsek alatt kifizetendőnek látszik... jójó, egy playoffot nem lehet összehasonlítani egy alapszakasz meccsel, de látszik a javulás. Olvastam statisztikát(mert az amcsik mindenről csinálnak statisztikát:D), hogy a cavs védte az egész alapszakasban a legjobban a festéket. Persze az orlandónak nagyobb a fegyver arzenálja van mint sem, hogy ilyen kimutatások miatt ide hívják a pápát.

Szvsz ha a cavs összekerülne a lakressel akkor nem lenne olyan james vs kobe küzdelem mint lett volna tavaly. Biztos, hogy Ronnika fogja őrizni JamesKirályt^^, de tutira megdobná még igy is a nézettségi rátát:D

This Post:
00
141578.16 in reply to 141578.5
Date: 4/22/2010 2:32:29 PM
Overall Posts Rated:
00
Hát nem csak Hill hanem Nash is megérdemelne egy gyűrűt, bár nem hiszem, hogy sikerül, de remélem, hogy eljutnak a konferencia döntőig és ott meg kéne szorongatni a lakerst, ha már a győzelemre nincs sok esély:(

From: Misi9
This Post:
00
141578.17 in reply to 141578.16
Date: 4/22/2010 2:58:18 PM
Overall Posts Rated:
22
én is cavsnek szorítok, de sztem nemtom már ki írta, de hogy varejao nem lesz 6. ember az hót ziher. egyértelmű hogy crawford vagy terry kapja, talán jr smith is megérdemelné. Nem érzem miért hiszik sokan, hogy jobb a boston mint a cavs, sztem cleveland ha csak a kezdőt nézzük, akkor is jobb.

This Post:
00
141578.18 in reply to 141578.17
Date: 4/22/2010 3:06:16 PM
Overall Posts Rated:
9797
Sztem meg pont ha a kezdőt nézzük akkor nem jobb A pad miatt viszont igen.

parker-williams-james-jamison-o'neal

rondo-allen-pierce-garnett-perkins

Rondo>>>>>>>parker
allen>>>williams
pierce<<<<<<james (de pierce sokszoros allstar hall of fame várományos...)
garnett>>jamison (garnett annyire nincs formában de ő akkora vezér h...)
perkins=o'neal (oneal már nem tényező a ligában, öreg és lassú 25 percnél többet semmikéép se bír, vannak még jó meccsei amik 15 pontot és 8 lepit jelentenek de ezek sem gyakoriak)

A pad jobb a cavsnél az tuti ezért (és mert jamesre nincs emberük) tippem 4-3 a cavsnak (ha ki nem esnek addig ami nem valószínű)

From: Misi9

This Post:
00
141578.19 in reply to 141578.18
Date: 4/22/2010 3:45:14 PM
Overall Posts Rated:
22
jó mondjuk nemtom mért írtam h kezdő jobb, mert mikor leírtam már akkor tudtam h hülyeség. Viszont szerintem Pierce idáig playoffban nagyon gyenge. James viszont sztem simán el tud dönteni meccseket egyedül is. De idén van Garnett, biztos nagyon szoros lesz.

From: kaygee

This Post:
00
141578.20 in reply to 141578.15
Date: 4/23/2010 2:32:13 AM
Overall Posts Rated:
173173
Ja igen, és ha belül nem megy, akkor a Magic olyan triplaarzenált zúdít az ellenfélre, hogy az nem emberi. Na az már tavaly sem volt semmi, de akkor rájöttek, hogy vannak olyan napok, amikor 2-3 meghatározó ember betlizik. Ennek kiküszöbölését megoldották úgy, hogy a mérkőzések közbeni szelíd rábeszélés helyett inkább igazoltak még néhány ugyanolyan minőségű cserét. :-))) Persze tudták, hogy honnan kell 3-as posztra tripladobókat igazolni... Magam előtt látom a szétküldött álláshirdetéseket, "Egyetlen alapfeltétel, hogy legalább egyszer játszott a Warriors-ben". :-)))

Nem mondom, hogy egy Boston nem lenne főcsoport döntőbe való, vagy hogy egy Miami Wade-del felszerelkezve nem lenne fő turistalátványosság, ha esetleg valami csoda folytán tovább tudna menni, de az én lelki világomnak valahogy annyira kellene az a Magic-Cavs csörte, mint egy falat kenyér. Nem csak azért, mert egy sereg sztárt vonultatnak fel, hanem már csak a várható komoly taktikai harc miatt is.

Advertisement