BuzzerBeater Forums

BB Magyarország > Bemutatkoznak a fórumozók

Bemutatkoznak a fórumozók

Set priority
Show messages by
This Post:
00
154461.10 in reply to 154461.9
Date: 8/17/2010 1:46:17 PM
Üdv mindenkinek!

Krisztusi korban járok, labdarúgásban dolgozom.

Ezen kívül foci, hoki, forma1 managerrel játszom, de ez tetszik a legjobban.

BB-s karrierem a terveim szerint halad, első teljes szezonomban bajnok lettem IV. osztályban, újoncként nagydöntőig jutottam, majd második évben bajnok lettem III. osztályban, II.osztályban tavaly újoncként csoportdöntőbe jutottam, a mostani szezonom is eddig rendben van. Természetesen igyekszem minél jobb eredményt elérni, 2 szezon múlva feljutni az élvonalba.
Tasi személyében én nevelem a legjobb 20 éves centert, szeretnék még további tehetségeket nevelni a válogatottnak.

Büszke lennék, ha a szezon végén két mentorált barátom is feljutna a III. osztályba.

Sok sikert, jó játékot kívánok mindenkinek!

From: Dawa

This Post:
00
154461.11 in reply to 154461.10
Date: 8/18/2010 4:15:25 AM
Overall Posts Rated:
106106
Sziasztok!

31 éves vagyok, informatikusként dolgozom és hasonló témakörben egyetemen tanulok.
12 éves korom óta kosarazok, 17 éves kortól egyesületi szinten, főleg megye/Budapest bajnokságban és rövidebb ideig NB2-ben.

A BB-t a 8. szezon legvégén kezdtem IV. osztályban, akkor az összes hátralévő (7) meccset megnyerve, jobb kosáraránnyal lettem negyedik :) végül döntős. A második évadban IV. osztály bajnoka, azóta a III. osztályban, jó eredményekkel, lassú építkezéssel fejlesztem a csapatomat. Jelenleg a klubszintű fejlődésre és tapasztalatszerzésre összpontosítok.
Középtávú célom a II. vonalba való stabil feljutás, majd válogatott utánpótlás nevelése.

Tetszik ez a kezdeményezés :)

Never, never, never give up! /Winston Churchill/
Cogito ergo sum. /latin/

Jó játékot és sok sikert mindenkinek!

Üdv:
D.

Last edited by Dawa at 8/18/2010 4:26:47 AM

This Post:
00
154461.12 in reply to 154461.10
Date: 8/18/2010 6:03:25 AM
Overall Posts Rated:
350350
Sziasztok!

Krisztus utáni korban járok..., szakmám könyvelő. Sportfanatikusnak tartanak, rövid ideig alétizáltam.
A csapatom élén ez már 9. szezonom. Szerencsém volt, mert rögtön kezdés után 2 szezonnal megjött válogatott-esélyes palántám, akit elvezettem a címeres mezig. Ebből profitálva új emberkéket próbálok terelni ugyanezen az úton, remélem elérem a célom most is. Elég sok manager gémet próbáltam /hoki, atlétika,kézilabda stb.../ de mind közül ez a No1! Élvezetes, bosszantó, néha örmöt és máskor bánatot okoz... :-) Több csapatot mentorálok, remélem 1 tuti ott lesz jövőre a III. ligában.
Itt legfőbb célom, hogy a csapatom pü-i egyensúlya megmaradjon.

Kívánom, hogy érje el mindenki a maga elé kitűzött célt!

From: newsea
This Post:
00
154461.13 in reply to 154461.12
Date: 8/18/2010 7:38:05 AM
Overall Posts Rated:
110110
Sziasztok,

NewSea vagyok 27 éves 10 éve alkoholista és 5 hónapja tiszta... :D

Viccet félre téve tényleg 27 éves vagyok, egy multinak dolgozom pénzügyi területen, az a generáció vagyok aki a Közgázt kezte el majd járt egy kicsit a BKAE-re és a Corvinuson végzett :)

Nekem ez a második netes manager játékom, a hatrrickkel kezdtem aztán amikor azt meguntam (pedig már majdnem II ligás lettem) talán nem titok, hogy baleee (évfolyamtársam volt a suliban) hívta fel a figyelmement a BB-re.
Az 5. szezonban kezdtem a játékot tehát ez már a 9. szezonom, csapatom ismertető jegye, hogy kizárólag magyar játékosokat igazolok. Első szezonomban feljutottam a II osztályba, majd 3 bukott nagydöntő kellett az élvonalba jutáshoz, ahol meg elsőre egy hárompontossal csúsztam le a rájátszásról, majd második nekifutásra bajnok lettem. (ezen még én is meglepődtem)
Most a célom egy BBB-en is ütőképes szinmagyar gárda összerakása.
Sokszor gondolkodtam a válogatotton is, de sajna egyelőre nincs elég időm, hogy komoly szerepet vállaljak az ottani munkában is.

Minden esetre Hajrá Magyarok :D

From: kaygee

This Post:
00
154461.14 in reply to 154461.13
Date: 8/18/2010 10:17:03 AM
Overall Posts Rated:
173173
Sziasztok!

Én 32 éves vagyok (volt már eddig ennél több? :-))), gondolom a csapat nevéből nem titok, hogy Gödöllőn élek. Jelenleg egy jó nagy budapesti egyetem kevésbé jelentősnek tartott pénzügyi osztályán dolgozom.

A menedzser játékok iránti szerelem nagyon régről gyökerezik, már kisgyerekként C-64 előtt ücsörögve is ilyeneket játszottam legszívesebben a focitól a teniszen át a kosárlabdáig.

18 évig kosaraztam versenyszerűen, a legmagasabb szint az NB II. volt. Az aktív játéknak egy térdsérülés vetett véget, azóta csak nagyon hobbiszinten játszom.

A BB-vel a "fogalmam sincs hol" ismerkedtem meg, talán valami hirdetés lehetett. A kezdeti butaságok kijavítása és a keret átalakítása után sikerült feljutni a harmadik ligába, majd a rákövetkező szezonban ismét osztályt ugrani. Így viszonylag gyorsan II. ligás lettem, és azóta stabilan ott is szerepelek.

A célkitűzés ezzel a garnitúra játékossal egy II. ligás rájátszásos helyezés elérése lenne a közeljövőben. Emellett szeretnék továbbra is a válogatott mellett dolgozni (jelenleg scout és tippverseny).

Azonos regnévvel játszom a C-betűs menedzsert is, egyelőre különösebb meggyőződés és célok nélkül, 2-3 szezon tapasztalattal még jóformán csak ismerkedem vele. Kipróbáltam én is a Hattrick-et, de nem jött be, ezért azt hagytam. Korábban játszottam még a soccermanager.com-on is, nem rossz játék, csak kissé statikus, és otthagytam, mivel nagyon idióta szabálymódosításokat vezettek be.

This Post:
00
154461.15 in reply to 154461.14
Date: 8/18/2010 1:31:45 PM
Overall Posts Rated:
2828
Sziasztok !
Én 21 éves vagyok. Egyenlőre gépésztechnikusnak tanulok,ha minden jól megy jövőre végzem ezzel,aztán majd kiderül hogy merre hogyan tovább .
A játékot a 6. szezonban kezdtem, a barátaimtól hallottam róla és gondoltam mért ne, de először csak úgy immel ámmal .
Ezt az állításom bizonyítandó,még életemben nem jártam Karcagon , és nem tudom mért ez a neve csapatomnak :)
Paksi vagyok , itt kerültem kapcsolatba a kosárlabdával , az Ase bajnoki címei meg egyéb élmények kapcsán.
Sose kosaraztam amúgy, fociztam 15 évet :)

A játék nekem szerencsésen indult negyedosztályból legjobb másodikként azonnal felkerültem III. ligába .
Majd két teljes szezon után sikerült a feljutás a másodosztályba, az első évben sikerült a bent maradás .
A második év elején úgy döntöttem fiatalok nevelésébe kezdek, jelentkeztem is hogy válogatottra edzek játékost a mostani u21ből János Roboz lett volna az enyém de azt mondták 2millánál is több lehet ezért inkább vettem egy horvát fiatalt akiből erre a szezonra válogatott is lett.
Ezek után sajnos kiestem.
A III. ligát sikerült tavaly megnyernem teljesen veretlenül amire büszke vagyok .
Idén váratlanul jól szerepelek a másodosztályban is ,de ezt azért lekopogom.

Sajnos amire egyáltalán nem vagyok büszke NINCS magyar játékosom....
Csapatom egy internacionálé.
De következő szezonban belefogok kezdeni egy jó potenciálú magyar Ir-be vagy Dh-ba még nem eldöntött tény hogy melyikbe, de ha neveltem egy horvát u21est akkor kötelességem lesz egy magyart is .

A játékot nagyon szeretem naponta elég sokat foglalkozom vele.
A tervem hogy addig mindenképp folytatom amíg egyszer első osztályú nem leszek,és ha ez megtörténik gondolom nem hagyom majd abba :)
Amúgy eddig csak dobóhátvédeket neveltem. A játékban vesszőparipám a védekezés fiataljaim mindig ezzel kezdik az edzést.

Nagyjából ennyi .
Ja és tetszik ez a kezdeményezés :)

This Post:
00
154461.16 in reply to 154461.15
Date: 8/18/2010 5:31:08 PM
Overall Posts Rated:
00
Sziasztok!

Én Szamosi Bálint vagyok,24 éves, budapesti lakos.fogtechnikusként dolgozom.13 évig profi szinten vívtam(4 év válogatottsággal),kosárhoz nem sok közöm volt amíg haverom(dinamó wcülőke) meg nem invitált,hogy próbáljam ki és átsegített a kezdeti rögös úton.

Ez jelenleg a 6. szezonom 4.osztályban kezdtem és egészen a 2.osztályig meneteltem ahol mindössze 1 csodálatos szezont töthettem:).Most probálkozom ismét a feljutásért.

Eddig egy U21 játékost sikerült kinevelnem a magyar válogatott számára: Kalle Zahnstein

üdv mindenkinek és jó játékot

This Post:
00
154461.17 in reply to 154461.16
Date: 8/19/2010 5:44:43 AM
Overall Posts Rated:
00
Sziasztok,

Attila vagyok, és éppen a 33. életévemet taposom, foglalkozásomat tekintve pedig újságíró voltam, most éppen vállalati kommunikációval foglalkozom.

A sportot alapból szeretem, bár egy korábbi sportsérülés miatt abba kellett hagynom az atlétikát, azért hobbi szinten valami labdajáték, vagy éppen egy squash meccs mindig jól jön :)

A második idényemet töltöm a Budapest Saints-el a IV. ligában, a célom, hogy idén feljussak, remélem sikerülni fog :)

Üdv, és jó játékot mindenkinek!
Attila

This Post:
00
154461.18 in reply to 154461.17
Date: 8/19/2010 7:18:17 AM
Carpathian Bears
Magyar Kosárlabda Liga
Overall Posts Rated:
942942
Second Team:
Carpathian Cubs
Sziasztok,

Zsolt vagyok (de a Dzsóra is hallgatok ;) ), 27 éves, és egy korábbi hozzászólóhoz hasonlóan én is egy multit erősítek pénzügyi területen.

Hobbi szinten kosarazom kb gimi óta, mostanság a kollegákkal edzegetünk és egy Üzleti Liga nevű céges bajnokságban vitézkedünk.

A BB-ben ez a 3. szezonom, az első csonka volt mert csak szezon közbrn csatlakoztam, akkor konferencia 4. helyről sikerült nagydöntőzni, de ott elvéreztem. Az előző szezon alapszakasza már jobban alakult, 1 váratlan vereségen múlott, hogy csak 2. lettem a csoportban, a rájátszásban meg lesérült az irányítóm és a konfdöntőt így buktam idegenben. Ebben a szezonban a cél a tökéletes szezon
Az eddig elértekben hatalmas szerepe volt Gilának, aki mentorkodott És remélem rám gondolt mikor a feljutó tanítványról írt ;)
Belepróbáltam még néhány menedzserjátékba az elmúlt évek alatt, komolyabban az MZ jött be, ott topliga első felébe jutottam, ezen kívül a válogatott élén is sikerült szép eredményt elérni, de aztán időhiány miatt abbahagytam, de most nemrég újrakezdtem a legaljáról. Kb annyira lelkesít a BB mint akkor az ;) Szóval nagyon bejön.

Egyelőre válogatott nevelés irányba nem tervezek nyitni, még nem érzem úgy, hogy megfelelő alapom van hozzá.

Kh ennyi.

From: Patrese
This Post:
00
154461.19 in reply to 154461.18
Date: 8/20/2010 5:23:35 AM
Overall Posts Rated:
00
Hali

35 éves vagyok, Szegeden élek, egy kft-t irányítgatok (sajnos a tulaj nem én vagyok).
10 éves korom óta kosarazgatok, ebből sajnos csak 4 év volt versenyszerű, mivel a gerincem miatt elvileg el vagyok tiltva (ehhez képest hetente háromszor amatőrizálok :))

BB pályafutásom egyetlen értelmes(?) momentumaként Raffayt tudnám megnevezni...

This Post:
00
154461.20 in reply to 154461.19
Date: 8/20/2010 6:25:31 AM
Quahog Toy Boys
II.1
Overall Posts Rated:
8989
rajtam a sor:

30 éves vagyok, 18 évesen költöztem Budapestre, amikor egyetemre jöttem, aztán egy nem volt elég, elvégeztem még egy amerikai egyetemet is. most a médiaiparban dolgozom. az egyetemen kosaraztam, de az is inkább csak hobbi volt, mostanra a haverokkal való foci maradt, mint sport.

a játékot a 6. szezon közepén kezdtem, akkor a negyedosztályban döntős voltam, és bár kikaptam, a botok miatt feljutottam a harmadik ligába. ott töltöttem a következő öt szezont, de a játékot igazából a 9. szezontól kezdtem komolyan venni. a 11.-ben megnyertem a harmadosztályt, tavaly sikerült a bentmaradás (egy csoportbeli ötödik hellyel), idén pedig a rájátszás is meglesz, legalábbis nagyon el kellene szúrnom valamit, hogy ne így legyen. :) de az elsődleges cél továbbra is a csapat módszeres felépítése, 2-3 szezon múlva már össze kellene jönnie egy olyannak, amely nemcsak feljut az első osztályba, de bent is marad.

Advertisement