Ohoh, kutid. Teen kah siis uue liiiga fooorumis suu lahti ;D
Algul arvasin, et suhteliset raske liiga, jubedad palgad kõigil jne aga nüüd mängides tundub asi võrdlemisi tasavägine, hooaja alguseess küll esimsed 3 mängu kaotasin viimaste paarikümnete sekundite otsustada jäänud olukordades.
Ma vaatan et see Audentes/los angeles.... On endale kõige rohkem palkanõudva meeskonna kokku ajand aga teha vist sellega midagi ei oska, kuigi, et palk ei mängi suurt rolli olen mina vist palkadega liiga 8-9 kohal olen hetkel väga rahul enda esimeste III liiga kogemustga mis seehoaeg tekkind ja leian, et minu hetkeline seis 7/5 olles 3 kohal pole sugugi paha.
Muidugi jään ootama millal Suur8 jõiab võimsale 8 järgi. Näiteks:- kaasmängja (Võimas8) hetkel viimasel kohal positseeruva FC Süsteem omanik suutis võtta kindla võidu Suure8 juhfiguuri Otepää 76ers skooriga 100-88.(seda tehes võta rahulikuga)
Üldiselt hetkel julges spekuleerida, et kui siit liigast tahaks edasi saada siis oleks hetkel just pähklipuremist paari mängumõistva meeskonnaga - Tartu Sokk, Valgen Neegrid(kuigi vormid sitad), ja BC hingus.
Aga põialt hoian teile kõigile lihtsalt veidike rohkem Abi foorumi lugemist ja natukene loogika. ei saa aru meeksonna(de) kaitsetaktikast 1-3-1 maala, see võib toimida kui ikkagi miks asja niikeeruliseks ajada ja mudiugi tuleks lähtuda ennem kui taktikat panna vastase viimaste mängude taktikatest ja mängjate oskustest
Parimaga Raxipoikka
Last edited by R at 12/13/2011 2:47:59 PM