Δεν συνηθιζω να γραφω στα φορουμς, παρολο που τα διαβαζω συνεχως ολα τα θεματα και θα μπορουσα να μπω στην συζητηση.Αλλα οταν πιστευω πως πρεπει να πω την γνωμη μου το κανω!
Εεε αυτη ειναι η στιγμη που πιστευω πως θελω να πω κατι...σωστο ή λαθος εγω το υποστηριζω!Δεν παρεξηγουμαι επισης, αρα ο,τι γνωμη εχετε πανω σε αυτο που λεω ειναι δεκτη!
Εθνικη και προπονηση ειναι δυο διαφορετικα πραγματα!Αλλοι προτιμουν να ασχοληθουν και λιγακι με την χωρα τους και την Εθνικη, αλλοι μονο με την ομαδα τους και να φτασουν στην Α1.Αλλοι προπονουν παιχτες μονο για την ομαδα τους, ακομα και ξενους, αλλοι Ελληνες και παλι μονο για την ομαδα τους.Υπαρχουν αλλοι που τους προπονουν (και) για την Εθνικη(νεων και ανδρων)
Λογικο ειναι οταν υπαρχουν λιγοι χρηστες, τοσο λιγοτεροι να ασχολουνται με την Εθνικη!Οσο περισσοτεροι, τοσο καλυτερη Εθνικη θα εχουμε γιατι ολο και λιγο περισσοτεροι θα ασχοληθουν με την Εθνικη!
Προσωπικα εχω ενα πλανο και θελω φυσικα να πετυχει.Μεσα σε αυτο ειναι και να ασχοληθω με την Εθνικη(και σαν σκαουτερ ή προπονητης στο μελλον,αν και δεν μου πολυαρεσει να ειμαι ο κυριαρχος μιας εθνικης ομαδας)!Οχι τωρα ομως, γιατι 2 σεζον παιζω μπαζερ!
Για να τελειωνω, τωρα θα ρωτατε απο μεσα σας που το παει ο τυπος...Ολα αυτα τα γνωριζετε, απλα εγω τα υπενθυμιζω γιατι βλεπω μια απογοητευση και συνεχως ρωτατε γιατι δεν ασχολουνται με την Εθνικη και οτι δεν υπαρχουν πολλες επιλογες!Αυτα εχουμε, αυτα μπορουμε και αυτα κανουμε!Μπορουμε ομως να ημασταν ακομα καλυτεροι σαν Εθνικη και γι'αυτο πιστευω μας τρωει η απογοητευση!
Ειμαστε η Ελλαδα,εχουμε μια μετρια προς καλη Εθνικη.Δεν ειμαστε οι χειροτεροι ομως!Σιγουρα σαν χωρα επρεπε να ημασταν πιο ψηλα, αλλα δεν μπρορει να παιζει ολη η Ελλαδα Μπαζερ!Χαρειτε το παιχνιδι και μην απογοητευεστε..ενα παιχνιδι ειναι!
Τα ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΑ για οσους τα ξεχασαν, ή χωρις να θελουν τα ξεχασαν!