BuzzerBeater Forums

BB Israel > בחירות לנבחרת צעירה - דיון

בחירות לנבחרת צעירה - דיון (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: r.u

This Post:
00
216990.10 in reply to 216990.9
Date: 5/20/2012 1:20:54 PM
Overall Posts Rated:
00
קודם כל אני יציג את עצמי קוראים לי רם אוזן אני בן 17 גם אח שלי משחק פה כבר שנתיים ואני שנתיים וחצי חזרתי מהיעדרות כמו שאמרת ומבחינת אנגלית אני שולט ואני יודע לדבר ולכתוב באנגלית יש לי ניסיון בבאזרביטר ועוד דבר
לפעמים צריך לעשות שינוי בעמדת המאמן בנבחרת ואם לא תיתנו לי הזדמנות לא אוכל להוכיח את עצמי ויש לי עוזרים במשחק כמובן עם אני יבחר אני יציג אותם ויש לי גם נסיון אם שחקנים צעירים אני לקחתי קבוצה שלא הייה לה כלום עונה שעברה הם היו מקום אחרון אתם גם יכולים לראות היו להם שחקנים מבוגרים הדבר הראשון שעשיתי זה להחליף את כל הסגל בשחקנים צעירים והגענו בסוף העונה לפלייאוף וגם ניצחנו במחזור הראשון העונה ואני יודע לעשות מעקבים אחרי דראפטרים ובקטע של האימונים יש לי המון זמן פנוי כמו שאמרתי כך שאני יכל לעקוב כל הזמן אחרי הנבחרת אני לא יודע אם אתם יודעים אבל כל יום שאני חוזר מהבית ספר אני ישר בא למשחק ומתחבר ואני שאני ייצגתי את עצמי ועניתי על כל השאלות שלך ואני מקבל את זה שאתם שואלים שאלות כי אני לא כלכך מוכר וכולנו רוצים רק בטובת הניבחרת ואני מקווה שתיתנו לי הזדמנות ואני גם יתן גם לשחקנים חדשים קצת לראות איך הם ואני יוריד את ממוצע הגיל בנבחרת אני תמיד משתדל לקחת שחקנים בני 18-22 וזהו אני מקווה שתיתנו לי הזדמנות להוכיח את עצמי ולהביא את הנבחרת למקומות חדשים ומאוד מכובדים
תודה.
רם אוזן

From: Ohad_Titan

To: r.u
This Post:
00
216990.11 in reply to 216990.10
Date: 5/20/2012 3:33:02 PM
Overall Posts Rated:
22
ואני יוריד את ממוצע הגיל בנבחרת

זה לא נשמע לי הדבר הכי טוב לעשות בנבחרת שממוצע הגילאים שלה הוא כבר נמוך (21), לאיפה אתה עוד רוצה להוריד את הממוצע? 19? 18?

אמרת ששיחקת בבאזר בעבר במשך שנתיים וחצי, זו תקופת זמן די רצינית. האם אתה יכול להרחיב עליה יותר ? מה היו ההישגים שלך בתקופה הזו ? האם אימנת במהלך הזמן הזה שחקנים בולטים שיכולים לתת לנו מידע על הידע שלך באימון ועל יכולות פיתוח השחקנים שלך ?

תודה ובהצלחה.

נ.ב. בבקשה תשתמש בפיסוק בפעם הבאה. זה היה מאוד קשה לקרוא את כל מה שכתבת.