Hocam eğer öyle bi' durum söz konusuysa salonu, bulunduğu ligin üzerinde kapasitede olan koçlara cok büyük haksızlık olacağını düşünüyorum. Sonuçta uzun vadeli plan yapıp salonu genişletip maç hasılatını yükselten koçlar dahi belirli bir toplam maaşın üzerinde oyuncu bulunduramıyacak. Herkesin para biriktirmesi gerekli gibi bi düşünce olmamalı bence. Atıyorum aynı ligde X takımı 10000, Y takımı 20000 salona sahip ama sen ikisine de 200k maaşı geçmicek diyosun. Y takımı 20000 yapmak yerine salonu 15000'de tutup transferlerine daha cok para verebilirdi. Otomatik olarak haksızlığa ugramış olucak. Y takımı o salonu 20000 kişi yaptıysa toplam maaşı 250k ve üzeri olan oyuncuyu bulundurabilmek için yaptı sonuçta. Böyle baktığımızda, her lige genel bi' maaş kısıtlayıcısındansa belki bireysel bir maaş kısıtlayıcısı olabilir. Ama yine de X takımına da bi' sene borca girip cıkmaya çalışma, özgürlüğü verilmeli diye düşünüyorum, o riske girme seçeneği engellenmemeli. Sonuçta kaybederse, kayıpla da baş etmeyi göze almış demektir.