Alicja - agresja?... przykre?... przeczytaj proszę swoją wypowiedź. Czy ja kiedykolwiek napisałem w takim tonie w stosunku do Ciebie? Że stwierdzam, że jesteś dziwna i że nie masz nic więcej pisać? Przykro to mi było... i to bardzo...
Co do tego co napisałaś... kilka słów... żeby było jasne...
Nie mam kompletnie parcia na to, żeby zostawać kolejną kadencję! Szczerze i NAPRAWDĘ! Wszyscy wokoło piszą w takim tonie, jakbym nie miał wyjścia... najgorszą rzeczą, której się obawiam jest to, że przez takie durne (skoro tak sobie szczerze rozmawiamy, to pozwolę sobie na to słowo) pisanie, jak Twój wpis, nie zgłosi się ktoś po prostu lepszy ode mnie... bo będzie myślał, że wszystko jest pozamiatane. Nie zgłosiłem się i nie wiem, czy to zrobię... po Twoim wpisie jestem zdecydowanie bliższy temu, że jednak odpuszczę... ale przede wszystkim dlatego, że chcę żeby coś się działo w tych wyborach - liczyłem i liczę na dobrych kandydatów, których zachęcę do dyskusji, w której okaże się, że będą lepsi niż ja... z większą wiedzą, bardziej zorganizowani, itp
Druga sprawa - ciągle jestem jeszcze trenerem U21 i wszystko co robiłem w ostatnich dniach miało jeden cel - żeby to nasze wspólne "dziecko" płynnie weszło w kolejny sezon... obojętnie pod czyim kierownictwem. Stąd też wszystko robiłem tak, jakbym miał dalej opiekować się tą Kadrą. Wybacz, ale to jedyny sposób, żeby starczyło mi motywacji stracić trzy dni Świąt praktycznie całkowicie na BB... wiem, że gdybym już 24 grudnia wiedział, że nie wystartuję, to po prostu aż tyle nie dałbym rady zrobić:( Taki charakter słaby... ;)
Nie oznacza to jednak ŻADNEJ decyzji... uszanuj proszę moje prawo do tego, żeby podjąć taką decyzję, jaką uznam za słuszną - ze względu na czas, który mam... życie prywatne, które też cierpi - zwłaszcza w przerwach między sezonami... i radość z grania, którą odbierają takie durne (wybacz) wpisy, jak Twój.
Pozdrawiam!
POLSKA U21: złoto ME (sezon 26), brąz MŚ (sezon 27), złoto PP (sezon 25)