якщо діалог конструктивний то чому ж не прийняти участі в ньому)
Тоді питання чому ти впевнений що в найбутньому ти їх не продовжиш робити?
Від невдач ніхто не застрахований і бути впевненим, що я чогось не прорахую не можу, як і будь хто інший, цього обіцяти навряд зможе.. Те що досвіду добались пристойно це заперечувати не можу, і турнірний шлях та стратегію розподілити рівномірно можливо навіть на всю дистанцію теж треба як найкраще. Після жеребу і тоді і зараз я наперед на данний час виставляв в уяві яку атаку буду грати з кожним окремим суперником, вже ближче до матчу все корегувалось і т.п.
І я ж зупинився в аналізі тільки на поразках тільки тому, що не задоволений лишився тільки собою бо щось знав та десь не ризикнув, а міг напевно і більше перемог отримать.
Хизуватись не буду не мій стиль, але трохи зупинюсь бо були і видатні як на мене перемоги це останні три гри в 31-му сезоні де на хвилинку були обігранні майбутні чемпіони світу(32-й сезон) поляки, словаки і навіть в товарці чехи.
У втішному турнірі стартуй ми з домашньої гри теж багато чого інакше було б, але всеж хоч і програли туркам на виїзді, змогли вдома перемогти не слабких німців, а перемога над швейцарцями хоч і більшим настроєм все ж особняком стоїть подивись їхній сезон поразки були тільки від нас і майбутніх фіналістів втішного турніру.