Arkadaşlar forumu biraz hareketlendirelim kendimce bi maçlara tahmin verim bakalım tuturabilecekmiyim
West of Dream's - Santa Booker > Santada oyuncu farumları agır basıyor takımlar birbirine yakın ama tahmin ev sahibi
Deniz spor - Karabiber > İki takım arasında fark göremedim pek sırf ev sahibi avantajı nedeniyle karabiber diyorum
Laneth - Efsaneler > Kadro üstünlüğü Lanethte olmasına ragmen formlar düşük ben efsane diyorum
Multimedyabasket - Bakkenbears > Çok yoruma açık olmayan bi maç gibi favori Multi
Nightspell - Dark Lights > Sportmenlik yapıp rakibimi favori göstereyim
İzmir Patriots - TW1L1GHT > Kuvetli gardıyla favori Twinlight oyuna yeni katılan izmire karşı
Utaş uşakspor - İnvaders > Güçlü oyuncuları formsuz olsada bence favori deplasmanda Uşak
Warriors of Muğla - Golden Horn > İki ekipte ligin zirvesinde olarak kadro kalitelerinin boşa olmadıgını gösteriyor birisi artık yenilicek bence üstün gelicek ekip lige fazla gibi görünen kadrosuyla Muğla ekibi.
Herkese başarılar favori görmedigim arkadaşlar darılmasın eğlencesine yazıyorum bunları cok detaylı inceleyerek yapmıyorum zaten :))