Off-topi:
Doar mie mi se pare ca in ultimele 2-3 sezoane antrenamentul a devenit mult mai lent?
imi pare rau dar facts sunt ca acum e mai usor ca niciodata sa antrenezi. au facut bump pt viteza de antrenare pe SB ca sa iti faci elastic ca pe exterior prin 1v1 (DR).
s-a adaugat optiunea de antrenor de tineret care se simte la 18 si 19 ani
s-a bagat optiunea de antrenor de stamina ca sa nu mai pierzi timp cu antrenarea lui, uneori si sa cresti
s-a adaugat optiunea de training court ca jucatorii sa poata primi antrenament de FT fara sa pierzi saptamani de antrenament
s-a adaugat optiunea de gym care iti antreneaza cross training.
cu cateva sezoane in urma au implementat schimbarea ca juc de 19 ani sa aiba skill mia mare decat cei de 18 ani ca sa compenseze pt anul in minus de antrenament.
Off-topi:
Intreb pentru ca mi se par extrem de greu de atins cerintele la care va avantati.
Puneti niste praguri imaginare care ar putea fi de neatins.
fix acesta e scopul. de a atinge niste praguri care sa fie convenite de toti. unii au vrut mai mult, tu mai putin, sa vedem ce zic si altii.
dar avand in vedere cat de putini raspuns sau isi dau cu parerea ma gandesc ca acest demers nu isi are rostul la cat de mic e feedback ul
inca o chestie @Dacian si @jokeru. va rog sa continuati pe alt thread. nu e un thread de atacare sau aparare a prezentei sau fostelor mandate. deturnati conversatia si se distruge mai mult decat sa se adauge. exista thread dedicat pt NT, exista thread pt NT speech cand e momentul de alegeri, altfel doar aruncam petarde in directia oricarei initative de a sistematiza ceva.
si eu am pareri despre ce s-a intamplat in mandatele dupa tsubasa si am ales sa nu ma isterizez fiindca pur si simplu nu exista vinovati, iar cu certitudine nu exista salvatori, deci hai sa ne concentram pe acest thread la titlul propus.