תודה רבה על הסקאוט !! יוזמה מבורכת ותודה שהשקעת מזמנך כי אני עדיין לא בדקתי את זה מהסיבה שבאמת רוב הנבחרות מקבלות מפגשים קלים וביגלל שהמאזן שלנו גם ככה טוב לעומת הנבחרות האחרות שאפשר עוד לעבור , אז זה יותר תלוי בהם מאשר בנו .. כי הנה רק אחרי הניצחון מול יוון עלינו כולה מקום 1 ממקום 18 ..
נאור , נראה לי שהתכוונת שנעלה נורמל ולא רגוע , לא ..?
בכל אופן , אין מקום להשוות את הבדלי הרמות שהיו בנינו לבין גרמניה לעומת הבדלי הרמות שיש כרגע..
בתקופה ההיא , היינו ברמתה של גרמניה ולא בהרבה פחות טובים אם ביכלל אבל עדיין היו לנו שחקנים ברמות 10-14 .. שבהחלט שחקנים ברמה כזאת יכולים להפתיע כל נבחרת..
אבל פה מדובר בנבחרת ומדינה שרק נפתחה בתחילת העונה ולא נראה לי שיש שם יותר משלושה שחקנים שבעלי 9 בתכונה אחת .. ובשתיים ביכלל לא נראה לי .. אלא אם כן זה סטמינה וקליעה מהקו ..
אנחנו חס וחלילה לא שאננים ולא מזלזלים באף יריבה אבל אנחנו עדיין צריכים לנצח כזאת נבחרת גם ברגוע וגם אם יעלו קראנץ למרות שאין להם ממש על מה לשחק ומה להוכיח .. הם עוד בחיתולים ..
אבל אנחנו מוכרחים לחשוב על הסיבובים הבאים .. ובהחלט ניזהר ולא ניתן להם אופציות להפתיע אותנו .. מעבר לזה זה כבר לא בשליטתנו ..