Tomāt-paskatījos NT spēļu statistikas,izmantotos sastāvus. Viens konkrēts jaut: kāda mārutka pēc,Tu izlasē marinē Novicki? Nesaki tgd,ka neviena labāka nebija un naw! Jurkelis-stabili plēš Novicki pušu,abi viena vecuma. Tad kapēc lielajā izlasē spēlē vājāks SF par U-21 izlases SF? Kura izlase tad mums ir prioritāte?
Palasīju iepriekšējo NT vēlēšanu diskusijas un izsecināju,ka viens otrs te ir baigais hameleons,maina wiedokļus pēc apstākļiem un wajadzības:))
Tu griibi dzirdēt paskaidrojumus! Labi te būs..
Pirmkārt, būtu sācis atrāk palasīt diskusijas kādēļ tā notiek ar novicki!
Otrkārt, lielā izlase jau bija zaudējusi cerības izkļut no grupas pasaules kausā, un labākos 21yo džekus ieskaitot Jurķeli aizsūtiju pie Ragana.
Treškārt, kādēļ man jāņem izlasē džeki skatoties tikai pēc algas, pilna pasaule ir ar tādiem kam JS ir wondrous, a kam tas der ka ir tikai viens skills, es vismaz kautko saprotu un trenēju arī aizsardzību un citas primāras lietas priekš SF.
Ceturtkārt, man personīgi izskatās ka Tev nav nekādas saprašanas par BB.
Piektkārt, būt labāk nācis palīgā sameklēt ko labāku, jeb pats uztrenējis ko labāku un tad sācis kautko dirst.
6kārt, un kāds sakars lai es viņu neņemtu izlasē???? gribi skilus zināt??? Man tas karodziņš ir pilnīgi pie vienas vietas..
un pēdējais, tādi kā tu par izlases treneriem NEKAD nekļūs..
P.s. Es ceru ka saņēmi savus paskaidrojumus
Mēle nepiekūst no pielaizīšanās? Palasi sawus postus pirms diwām sezonām,kā Tu tad tomātu nodir..i :)))
šito gan es nesapratu, vari paskaidrot vairākl??