Oskar dla najlepszego managera PLK i II ligikorsarz - Udowodnił to na kilku różnych frontach...Facet z konkretną strategią, którą potrafi realizować. Właściwie można było tylko rzec, że rozniósł nas zdecydowanie w II.1, o której chodzą pewne opinie i tyle tytułem komentarza...Dla niedowiarków jednak powtórzy to w PLK ;P Mój pewniak do namieszania w rozgrywkach najwyższego szczebla :)
Oskar dla najlepszego managera niższych ligAric - miałem okazję wymienić z Nim kilkanaście maili i właściwie z każdego mogłem wyciągać mnóstwo nowych wniosków w kwestiach treningu...Prawdę mówiąc to dzięki Jego osobie zabrałem się za to poważniej, bo aż wstyd czasem było przyznawać się do mojej improwizorki ;) Niesamowicie rozpracowana kwestia rozwoju zawodników i fantastyczny pęd do tropienia nowych zależności w efektywności treningów oraz przebiegu meczów...
Oskar AktywistaGM-Khazaad - nie miałem bezpośrednio wielkiej styczności, jednak z tego co można wyczytać w wywiadzie jawi mi się jako człowiek z pasją, nie żałujący czasu na Jej realizację...A jeśli chodzi o ocenę efektów, to już w pełni świadomie mogę tylko plusować :)
Oskar Społecznik&Forumowiczal_said - tyle już zostało napisane na temat tego Jegomościa, że co bym nie dopisał, to będzie ktoś mi wypominał, że to już było...Uznajmy, że jest tu dużo pochwalnych epitetów ;)
Super OskarJa to raczej z tych chłodnych w okazywaniu uczuć i trudny w pielęgnowaniu znajomości ;) Czasem więc ciężko wyczuć, kiedy odnoszę się z jakąś przyjaźnią w słowie pisanym...Zaczynać się szeregować nawet boję, by kogoś nie pominąć a i ustawiać na drabince bym nie chciał...Po tym tłumaczeniu chyba każdy z kim zamieniłem kilka jakichś fajnych zdań w mailu lub na forum czuje w tej chwili, że to co odpisywałem to wyraz jakiegoś podziwu, uznania, szacunku czy sympatii - i niech właśnie czuje się obdarowany w tej kategorii :)
Najlepszy meczSorry, mam ciągle problemy z wysiadywaniem nawet swoich meczów :)
MVP sezonuLubomir Golubowski - miałem z tym panem styczność jeden raz...W 14min rzucił mi 25pkt i do dziś boję się pomyśleć, co mógłby zrobić w 48 ;)
Wydarzenie sezonuBBinfo...długo nic....no i prywata: mój pierwszy "świadomy" sezon w BB, skauting, nadanie mi łatki "spamera" (;))
Bug sezonu(4641499) - musiałem wybierać z zaproponowanych, bo problem podobny jak przy "najlepszym meczu"...No powiedzmy, że bym się jednak zdenerwował ponadprzeciętnie po takim pojedynku...ale tylko troszkę ;)