BuzzerBeater Forums

BB Israel > משחקי 27.12

משחקי 27.12

Set priority
Show messages by
This Post:
00
65971.10 in reply to 65971.8
Date: 10/3/2009 6:56:23 PM
Overall Posts Rated:
343343
דניאל כדי לא לזרוק אותך סתם כך עברתי על הליגה שלך דבר ראשון יצא לך מזל ואתה משחק כבר שבוע הבא נגד מכבי אלקטרה תל אביב וזה אחרי שהם עפים מהגביע אבל לא מצליחים להתאושש מכמות הדקות הגדולה של הכוכבים שלהם אם תנהל השבוע את הקבוצה כמו שצריך ותעשה טקטיקה טובה אני לא רואה סיבה שלא תנצח אותם עם כל זה שיש להם 3 שחקנים שהם כנראה קצת גדולים על הילדים שלך

בנוגע לקבוצה שעם 7-0 בבית השני הם קבוצת בוט אתה רציני שאתה חושב שזה מנה אפיה אתה משחק מולם? בעוד כמה ימים הולך להחליף אותם שחקן אנושי כנראה ואתה ביתרון ענקי עליו והוא לא ישאר על מאזן של 7-0

הקבוצה שעם 7-0 בבית שלך לא כזאת רחוקה ביכולות שלה ממך חיזוק אחד מהצד שלך או שמירה על דקות קצת יותר טובה מלהסתובב עם 8 שחקנים ולהרוג אותם במהלך השבוע ולגרום לכושר משחק רע צבירת התלהבות מול היריבות החלשות ואתה יכול לנצח אותם ואני בטוח שאם הוא ימשיך עם המגמה שלו גם הוא לא יסיים עם 22-0 את העונה אתה תעשה את העבודה שלך תנצח את היריבות ואני מבטיח לך שאתה יכול לסיים מקום ראשון (לא בטוח שעם איך שהקבוצה נראה העונה אתה רוצה לסיים מקום ראשון ולעלות ליגה כי אני לא רואה אותך מסתדר בליגה 3 כך אבל זה משהו אחר)

בכל מקרה אתה מוזמן לעבור לטרד של השאלות והתשובות אם יש לך משהוא רציני בנוגע למשחק שאתה רוצה לדעת תמיד שמחים לעזור

Get your facts firs then you can distort them as you please. Mark Twain
This Post:
00
65971.11 in reply to 65971.10
Date: 10/4/2009 5:09:15 AM
Overall Posts Rated:
00
ניצחון ב29 הפרש על קבוצה בבית שלי מקום שני