BuzzerBeater Forums

Hellas - III.8 > Σεζον 13

Σεζον 13

Set priority
Show messages by
This Post:
00
148802.100 in reply to 148802.99
Date: 8/2/2010 12:57:06 PM
ΑΡΙΑΝΑΡΑ
IV.1
Overall Posts Rated:
22
θα μας τρελλανει αυτη η δοξα αρτας. ειδατε τι παιχταρα πηρε και το σημαντικοτερο ποσο τον πηρε!!!!!!μπραβο φιλε. εχει εκπτωσεις αυτη την εποχη?

This Post:
00
148802.101 in reply to 148802.100
Date: 8/2/2010 4:18:47 PM
Overall Posts Rated:
1717
Ξεχνας μια σημαντικη λεπτομερεια..ο παιχτης ειναι ηδη 31 ετων..γι αυτο και τον αγορασε τοσο φθηνα..οι περισσοτερες ομαδες σχεδον ποτε δεν παιρνουν παιχτες σε τετοια ηλικια..

This Post:
00
148802.102 in reply to 148802.101
Date: 8/3/2010 2:48:41 AM
ΑΡΙΑΝΑΡΑ
IV.1
Overall Posts Rated:
22
ναι αλλα η δοξα αρτας δεν νομιζω να τον πηρε για να τον κρατησει πολυ καιρο ουτε για να τον προπονησει. τον πηρε στην προσπαθεια της να σωσει την χρονια και να μην πεσει κατηγορια. οποτε ειναι μια χαρα παιχτης.

This Post:
00
148802.103 in reply to 148802.102
Date: 8/3/2010 5:07:57 AM
Overall Posts Rated:
1717
Στο τελος θα μπορουμε να κρινουμε αν θα την βοηθησει να σωθει..
Για να δουμε τα σημερινα παιχνιδια..

Νταντι-σερρες:Νικη για τους νταντι..ευκολη ή δυσκολη θα δειξει..

Λενιαρνιακος-Νικη:Εχει καλη ομαδα ο Λενιαρνιακος και πιστευω πως μπορει να το παρει το παιχνιδι..Ασσος..

Στοουντριμερς-κυνηγοι:Νομιζω και εδω εχουμε φαβορι..καλυτερη ομαδα οι στοουντριμερς στην εδρα τους παιζουν..ασσος..

Στανη-Αγορ:Διπλο

Δοξα αρτας-Αστεριες:Ενισχυμενη η δοξα..για να δουμε αν μπορει να μας κανει την ζημια..

Αριαναρα-Καμινια:Καλο παιχνιδι αυτο..νομιζω η εδρα εχει το προβαδισμα..οποτε ασσος..

Λιονταρια-Τσαμπιονς:Οι τσαμπιονς σε καλη κατασταση το τελευταιο διαστημα εχοντας κανει δυο σπουδαιες νικες με Αιζ και στοουνστριμερς νομιζω μπορουν να παρουν το διπλο και μεσα στα Λιονταρια αν χρησιμοποιησουν την σωστη τακτικη..διπλο λοιπον..

Ηρακλης-Αιζ:Απο τα πιο δυσκολα παιχνιδια..ο Ηρακλης ειναι πολυ δυνατη ομαδα και ειδικα στην εδρα του..οι Αιζ ακομα ψαχνουν να βρουν τα πατηματα τους αλλα δεν παυουν να ειναι απο τις πιο δυνατες ομαδες στον ομιλο..ο Αγορ το γνωριζει πολυ καλα απο τα περσινα πλευ οφ οπως και η ομαδα μου φυσικα..Αν ηταν σε καλη κατασταση οι Αιζ θα ελεγα διπλο αλλα ακομα δεν με πειθουν..

This Post:
00
148802.104 in reply to 148802.103
Date: 8/3/2010 5:40:52 AM
Overall Posts Rated:
00
Και εμένα μου έκανε τρομερή εκπληξη οτι αγόρασα ένα τέτοιο παίχτη σε τέτοια τιμή! Εδώ να πω οτι ο Καπαμαρού έχει δίκιο, δε με απασχολεί και τόσο η ηλικία του γιατι τον αγόρασα για φετος ελπίζοντας να σωθώ. Δυστυχώς έλειπα για πολυ καιρο λόγω διακοπών και δεν ειχα ασχοληθεί με το ΒΒ.......
Καλη τύχη σε ολους!!! :)

Last edited by goysgoynis at 8/3/2010 5:44:19 AM

This Post:
00
148802.105 in reply to 148802.104
Date: 8/3/2010 1:21:19 PM
Overall Posts Rated:
1717
Νομιζω και σημερα αν εξαιρεσουμε το παιχνιδι των στοουντριμερς που δεν κατεβηκαν με την κανονικη ομαδα ειχα σωστες προβλεψεις...οι νταντοι κερδισαν δυσκολα τελικα παιζοντας πρεσαρισμα 4/4!!..ο λενιαρνιακος με σωστη τακτικη πηρε το ματσακι σχετικα ευκολα..η αριαναρα επισης το ιδιο και φαινεται να παιρνει μπροστα σε σχεση με το ξεκινημα της..οι τσαμπιονς εκαναν αλλο ενα καλο διπλο ενω τα λιονταρια εδειξαν για αλλο ενα παιχνιδι οτι ''πονανε'' πολυ στην περιφερεια..οι Αιζ πηραν σπουδαιο διπλο μεσα στον Ηρακλη που κατεβηκε κανονικα για να παρει το παιχνιδι αλλα εδω μετρησε η εμπειρια..για τον αγορ δεν εχουμε κατι να πουμε αφου επαιζε με εικονικο χρηστη..οσο για το παιχνιδι μου η δοξα αποφασισε να το χτυπησει το παιχνιδι με το καινουργιο αποκτημα της να κανει πολυ καλο παιχνιδι αλλα δεν εφτανε αυτο αφου η διαφορα των ομαδων ηταν αρκετα μεγαλη..

This Post:
00
148802.106 in reply to 148802.105
Date: 8/3/2010 1:27:59 PM
ΑΡΙΑΝΑΡΑ
IV.1
Overall Posts Rated:
22
φιλε πολυ καλος παιχτης αυτος της δοξας αλλα οπως ειπες και εσυ ενας κουκος δεν φερνει την ανοιξη. ισως αμα ειχε εναν καλο ποιντ γκαρντ να τον" ταιζει" μεσα στην ρακετα κανει να γινοτανε. οσο για την ομαδα μου πιστευω οτι εχει αφησει πισω της το κακο ξεκινημα λογω απειριας και πλεον ατενιζουμε το μελλον με περισσοτερη αισιοδοξια.

This Post:
00
148802.107 in reply to 148802.106
Date: 8/3/2010 3:45:28 PM
Overall Posts Rated:
00
Σκοπευω να αγορασω εναν καλο ασσο συντομα αλλα με προβληματιζει πολυ το γεγονοσ οτι στο σημερινο αγωνα τραυματιστηκε ο shooting-guard μου που ηταν 2ος σκορερ στη κατηγορια κ δε θα αγωνιστει για 2 εβδομαδες...... Μεγαλη ατυχια αλλα η σεζον ειναι στα μισα ακομα και θα κανουμε οτι μπορουμε!

This Post:
00
148802.108 in reply to 148802.107
Date: 8/7/2010 1:24:03 PM
Overall Posts Rated:
1717
Αγωνιστικη χωρις ιδιαιτερες εκπληξεις..στα πιο σημαντικα η αριαναρα κερδισε σχετικα ευκολα τις σερρες οι οποιες δεν χτυπησαν το παιχνιδι και κατεβηκαν με τα δευτερα..τα καμινια κερδισαν δυσκολα τον λενιαρνιακο και δειχνουν πως εχουν τον τροπο να τα περνουν αυτα τα παιχνιδια..οι κυνηγοι πιο δυσκολα απο τι περιμενα συνεχιζουν την καλη τους πορεια αυτη τη σεζον..ο Ηρακλης πηρε καλο διπλο μεσα στην νικη που δειχνει πολυ προβλεψιμη..τσαμπιονς και Αιζ κερδισαν ευκολα οπως αναμενοταν ενω στα παιχνιδια κορυφης οι Μεγαλοι 8 τους καθαρισαμε τους απεναντι πολυ ευκολα..
Ειμαστε σε ρυθμους διακοπων και δεν υπαρχει ιδιαιτερη κινηση στο φορουμ..ελπιζω οταν θα πλησιαζει ο Σεπτεμβρης να αρχιζουμε να μπαινουμε σε κανονικους ρυθμους ξανα..

This Post:
00
148802.109 in reply to 148802.108
Date: 8/8/2010 1:16:44 AM
ΑΡΙΑΝΑΡΑ
IV.1
Overall Posts Rated:
22
οντως οι σερρες σημερα κατεβηκαν με τα δευτερα αλλα δεν μπορω να καταλαβω το γιατι. η εχω γινει η σουπερ ομαδα φοβητρο η το παλικαρι ειναι διακοπες. μαλλον το δευτερο ε? οπως και να εχει δεν με χαλασε καθολου εμενα! η ομαδα εχει τρεις σερι νικες και συνεχιζει.

This Post:
00
148802.110 in reply to 148802.109
Date: 8/10/2010 4:37:53 PM
Overall Posts Rated:
4141
Οι διακοπές συνεχίζονται απ'οτι φαίνεται και στο φόρουμ, ούτε καν προγνωστικά, τσ τσ τσ! :-)))

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι οι απέναντι μας έφαγαν σήμερα, με εξαίρεση την Νίκη, εμένα και την φυσιολογική νίκη των Κυνηγών απέναντι στο bot. (παρεπιπτόντως, καλό παιχτάκι φαίνεται να είναι ο νέος SG...)

Οι Σέρρες συνεχίζουν να είναι προβλέψιμες και για μένα δεν θα έπρεπε να είναι στην τελευταία θέση, η Δόξα δεν κατάφερε να νικήσει την προβλέψιμη Νίκη και σίγουρα δεν είναι η χειρότερη ομάδα-όπως φαίνεται στην βαθμολογία, ο Ηρακλής έχει επιστρέψει για τα καλά στις νίκες, ντέρμπι για τους Stone με τον PF να διαλύει τα συστήματα του Αίζ, τα Λιοντάρια με μεγαλύτερη προσπάθεια χρειάστηκαν 2 παρατάσεις για να νικήσουν τα δεύτερα των Αστεριών-άγνωστο γιατί δεν κατέβηκαν οι βασικοί-, και οι Dadi με μικρότερη προσπάθεια και το σωστό σύστημα νίκησαν εύκολα τις εμμονές των Champions...

Στον δικό μου αγώνα, όταν παίζεις κοίτα μέσα απέναντι σε έναν αντίπαλο με μικρότερη προσπάθεια και χωρίς τους βασικούς του και είναι πρώτος σκόρερ κσι από τους πρώτους ριμπάουντερ ο SG, κάτι δεν πάει καλά...Καλή και νεανική ομάδα τα σκουλήκια, σίγουρα θα κάνουν κάτι καλύτερο στο μέλλον,α να δούμε....

Last edited by fireblaze at 8/10/2010 4:42:35 PM

Advertisement