Jesu bolji. I to su pokazali. Nasi momci su se borili. Jedino ne bih voleo da citam izjave igraca tipa: "igrali smo dobro I poluvreme ili 50/60/70/80 minuta..." - jer kad izgubimo u kosarci ili u vaterpolu nikad momci ne kazu odigrali smo dobro I poluvreme, jer bi ispali smesni. To bi bilo kao da u automobilizmu vodite pola trke i onda se svojom greskom slupate pa kazete " eh da sam..."
Moramo jednom za svagda da shvatimo da u svakom sportu mec, trka ili sta vec traje toliko koliko traje i da se samo rezultat racuna (primer iz Brisela kad smo se veselili). Dakle, cenimo vase zalaganje drugovi proleteri (citaj fudbaleri) ali vi ipak primate ozbiljne pare i red je da ih na terenu odradite posteno.
Zao mi je Klea jer bi tim golom skoro duplirao svoju cenu. Ipak nasi i dalje imaju lepe sanse da prezime u Evropi. Uz ozbiljan rad i pristup mecevima, dobru kondiciju i ako nas zaobidju povrede kljucnih igraca treba to i ocekivati.
No ovde bih da se zapitam kako to nasi treneri uce igrace(?!) jer iskljucenjeJovanovica (nije isto ali me podseca na iskljucenja nasih reprezentativaca na SP, EP, i utakmicama u Evropi) je za razmisljanje.
Kako to svi igraju fudbal a samo nasi igraci dobijaju crvene kartone?! To ne znaci da nas neko mrzi vec da se negde u treningu gresi ili jednostavno sudije u nasoj ligi NE SUDE igracima zvezde i partizana ni po babu ni po stricevima..
Hteo bih da gledam utakmice nasih klubova u Evropi gde treba da prodje bar 3 sezone pa da neki jadnicak dobije crveni karton!
Cestitke igracima na borbi. Bice bolje.
Last edited by Пера Ждера at 9/28/2010 7:38:34 PM