BuzzerBeater Forums

Hellas - III.8 > Season 17

Season 17

Set priority
Show messages by
This Post:
00
190906.100 in reply to 190906.99
Date: 9/2/2011 1:11:15 PM
aris 2009
III.16
Overall Posts Rated:
2828
ΦΑΙΤ" Η πιο σταθερη ομαδα στους κοκκινους τις δυο τελευταιες σαιζον και μανατζερ με μεγαλη συνεπεια. Φετος ο τραυματισμος
του pg στην αρχη της σαιζον και ισως και οι λογοι που ανεφερε με την προσπαθεια του να προπονησει τον μικρο, τον εχουν κανει να βγει εξω απο τα νερα του. Αυτο τον αναγκασε να ξοδεψει ενα αστρονομικο ποσο και να φερει στην ομαδα εναν
παικταρα, αν τωρα θα μπορεσει να επανακτισει την χαμενη αιγλη του με αυτην την μεταγραφαρα θα μπορεσει καλυτερα να
μας απαντησει ο επομενος του αντιπαλος.

ΑΡΗΣ" Υπομονη που σκαειι γαιδαρο.Σταθερος στον προγραμματισμο για την εξελιξη της ομαδας. Ο αρχικος στοχος να δημιουργηθει μια ομαδα που την τεταρτη σαιζον που ειναι η επομενη να μπορει να προταγωνιστησει αρχικα τουλαχιστον στους
κοκκινους φαινεται εφικτος. Προσπαθεια ειναι να δημιουργηθει μια ισσοροπημενη ομαδα που θα ειναι πολυ δυσκολη στην αντιμετωπιση της απο οποιαδηποτε συστημα του αντιπαλου.Πεμπτη η εκτη θεση για φετος και παραμονη και απο του χρονου θα μπορουμε να δειξουμε σιγα σιγα τα δοντια μας

ΒΑΣΙΛΙΤΣΗ" Απο τις καλυτερες ομαδες που εχουν κατα καιρους ανεβει απο κατω αν οχι η καλυτερη με πολυ αποτελεςματικη
επιθεση ειτε πεμπτη ειτε εκτη θεση πρεπει να συμβουν φοβερα πραγματα για να χασει την παραμονη στην κατηγορια

ΤΑΠΑΙΠΩΡΙΑΚΟΣ" Η πιο αδυνατη ομαδα στους κοκκινους κανει φιλοτιμες προσπαθειες και καθε νικη ειναι μια μεγαλη επιτυχια. Φαινεται να το παλεψει μεχρι τελους. Καλη επιτυχια σε αυτην την προσπαθεια.

ΖΑΠΠΑ" Περσυ οπως ειχα πει ηταν πολυ τυχερη ομαδα, πηρε πολλα παιχνιδια λογω συγκυριων. Φετος γυρισε η μπαλλα
και μετα τα πρωτα παιχνιδια που τα εχασε στο νημα δεν μπορεσε να σηκωσει κεφαλι. Ειπαμε περσυ δεν αξιζε την θεση που
πηρε αλλα ομοιως δεν αξιζει να βρισκεται εκει που ειναι τωρα. Δεν ξερω τι να πω.

This Post:
11
190906.101 in reply to 190906.100
Date: 9/2/2011 1:44:07 PM
aris 2009
III.16
Overall Posts Rated:
2828
ΟΛΥΜΠΟΣ" Αυτο εννοω οταν λεω ισσοροπιμενη ομαδα. Χωρις να εχει κανενα μεγαθηριο ειναι τετοια η χημεια της ομαδας που ενω βλεπωντας τους μισθους νομιζεις οτι μπορεις να τον αντιμετωπισεις οταν μπουνε στο παρκε απλα δεν παιζονται.

ΑΙΑΣ" Αμυνα που σπαει κοκκαλα. Πολυ σταθερος τις δυο προηγουμενες σαιζον φετος εχει καποια σκαμπανεβασματα κατι που το εντοπισε οπως φαινεται απο τους παικτες που εβγαλε στο σφυρι και αποφασισε να κανει διωρθοτικες κινησεις. Για τριτη συνεχομενη σαιζον τον παιζω στην εδρα του. Που θα παει ομως θα τον περιμενω του χρονου στην γωνια.

ΧΩΡΑΦΑ" ΜΠΙΚΑΣ με κεφαλαια. Οταν παιζει εκει που πρεπει ειναι ασταματητος και ανεβαζει ολη την ομαδα σε αλλο επιπεδοΑυτο ηταν που φοβομουν στο τελευταιο παιχνιδι και ειχα παρει τα μετρα μου αλλα οντως με αιφνιδιαε αν και περσυ χρησιμοποιηθηκε συχνα και σαν PG που και εκει ειναι αρκετα καλος.Φετος αναλωθηκε σαν SF προφανως για να παιξουν και οι αλλοι στις θεσεις τους και η ομαδα ειναι μεν καλη αλλα και καπου ρεταρει.Εγω δηλωνω φαν του Μπικα απο την πρωτη σαιζον που τον επαιξα.

ΣΜΕΡΝΑ" Ηταν μεγαλη δυναμη αλλα σαιζον με την σαιζον δειχνει να καταρεει. Και εδω δεν ξερω τι να πω.

STONE" Ενας Πριγκας δεν φερνει την ανοιξη.Δεν λεω οτι δεν ειναι καλη ομαδα ,, το αντιθετο ειναι πολυ καλη αλλα ειναι και αυτες οι ισσοροπιες σε μια ομαδα που λεγαμε.

Οι υπολοιποι ας με συγχωρεσουν αλλα δεν τις εχω παρακολουθησειι αρκετα

This Post:
00
190906.102 in reply to 190906.101
Date: 9/2/2011 1:59:17 PM
Overall Posts Rated:
2222
Ωραια τα λες!!! Αν και δεν εχω παιξει ακομα με ολες τις ομαδες συμφωνω σε αυτα που λες.... Ισως και γω να τα πω καποια στιγμη...

Υ.Γ. Συγνωμη για την παρενθεση αλλα λεγεται ΒΑΣΙΛΙΤΣΙ και ειναι το χωριο μου.... :P

This Post:
00
190906.103 in reply to 190906.102
Date: 9/2/2011 3:40:25 PM
aris 2009
III.16
Overall Posts Rated:
2828
Συγνωμη για το ορθογραφικο λαθος το γνωριζω το ΒΑΣΙΛΙΤΣΙ και πως γραφεται αλλα βλεπεις ο δαιμονας του τυπογραφειου
Σ' ευχαριστω για την παρατηρηση

This Post:
00
190906.104 in reply to 190906.99
Date: 9/2/2011 4:08:07 PM
Overall Posts Rated:
2525
Θα ελεγα οτι ειναι πολυ ενδιαφερον η τοποθςτιση σου και ιδικα για την ομαδα μου! Γενικα οπως θα καταλαβατε αλλαζω πολυ συχνα το ροστερ μου ψαχνοντας τον καλητερο συνσιασμο, φετος ομως ρε φιλε με φαγατε ... Μεχρις στιγμης εχω απο την αρχη της σεζον 7 τραυματισμους. Δεν φοβαμε να ρισκαρο... Καποιες φορες μου βγαινει και καποιες οχι...το παν ειναι να γουαταρεις το παιχνιδι!!!
αντε προγνωστικα για αυριο......

This Post:
00
190906.105 in reply to 190906.104
Date: 9/2/2011 5:42:57 PM
aris 2009
III.16
Overall Posts Rated:
2828
Παρε κανεναν γιατρο της προκοπης, δεν φταινε οι αλλοι για τους τραυματισμους. Εκτος αυτου οταν παιρνεις τοσους παικτες
μεσα στην σαιζον δεν μπορεις να ξερεις αν εχουν κανει σωστη προετοιμασια με την προηγουμενη ομαδα και ετσι μπορει να προελθουν τραυματισμοι.Κανε και κανενα ευχελαιο καλου κακου.
Τωρα στα σοβαρα δεν ξερω αν το εχεις κοιταξει με τον γιατρο αλλα ειναι και αυτος σημαντικος παραγοντας. Επειτα εγω για να μην παρεξηγηθω ο σκοπος μου ηταν να κανω μια καταγραφη των γεγονοτων με λιγο χιουμορ και σε καμμια περιπτωση να κανω κριτικη. Ενα παιχνιδι ειναι και ο καθενας μπορει να δοκιμαζει με την ομαδα του οτι τον ευχαριστει αλλα και λιγη καζουρα ειναι καλο να γινεται ετσι για τον ΧΑΒΑΛΕ

From: teo_biz
This Post:
00
190906.106 in reply to 190906.104
Date: 9/2/2011 5:43:03 PM
Overall Posts Rated:
2222
Συγνωμη για το ορθογραφικο λαθος το γνωριζω το ΒΑΣΙΛΙΤΣΙ και πως γραφεται αλλα βλεπεις ο δαιμονας του τυπογραφειου
Σ' ευχαριστω για την παρατηρηση

Δεν πειραζει φιλε μου!!!

Αντωνη του χρονου με αυτη την ομαδα ισως να εχεις ελπιδες για ανοδο παντως.... Αν δεν εχεις τραυματισμους εννοειται....

This Post:
00
190906.107 in reply to 190906.105
Date: 9/2/2011 5:46:40 PM
Overall Posts Rated:
2222
Ενα παιχνιδι ειναι και ο καθενας μπορει να δοκιμαζει με την ομαδα του οτι τον ευχαριστει αλλα και λιγη καζουρα ειναι καλο να γινεται ετσι για τον ΧΑΒΑΛΕ

Πολυ σωστος!!! Πανω απ'ολα παιχνιδι ειναι!!!

From: MIKRO10

This Post:
11
190906.108 in reply to 190906.106
Date: 9/3/2011 7:29:36 AM
Overall Posts Rated:
2525
Ελα ρε σει τωρα .... μην χαλιεσε!!Εγω ειμαι αυτος που θελω πρωτα χαβαλε, μου αρεσε πραγματικα το σχολειο σου και ειναι πολυ καλο να λες ελευθερα την αποψη σου!!
Αν δεν κανουμε και λιγο χαβαλε τοτε δεν κανουμε τιποτα !! Παιζω το παιχνιδι απο την 9 σεζον..
α) γιατι μου αρεσει πολυ τα μπασκετ ( επαιζα 12 χρονια)
β) γιατι μεσα απο το φορουμ κανουμε χαβαλε ... πειραγματα!!
γ)..... γιατι ετσι απλα , ειμαι ΗΡΑ ... ασχετο χαχχαχχαχχαχαχααα

This Post:
00
190906.109 in reply to 190906.108
Date: 9/3/2011 8:11:43 AM
aris 2009
III.16
Overall Posts Rated:
2828
Παρε μια μπαλιτσα για να γινουν στογγυλες. Ρε συ απο τον ΚΛΕΙΝ ουτε φωνη ουτε ακροαση, τι να το παιξω το ματσακι του γιατι χθες Παρασκευη .... λες να μην προλαβει να βαλει εντολες?

This Post:
00
190906.110 in reply to 190906.109
Date: 9/3/2011 9:12:10 AM
Overall Posts Rated:
2525
οχι ρε ... θα προλαβει να ξυπνησει το παιδι... αν και λογικα για καθε ενδεχομενο πιστευω οτι εδωσε εντολες εχθες πριν βγει εξω.... χαχαχχαχαχαααα!!
Κλαιν που εισαι ρε φιλε!!

Advertisement