Συνχαρητηρια σε οσους προχωρανε στο κυπελο και ποιο πολυ στον Αιαντα για την μεγαλη νικη του.Μπραβο φιλε και απο οτι ειδα επεσες στην επομενη φαση με ευκολο αντιπαλο!!
Εγω βεβαια επεσα με ομαδα ΙΙ κατηγοριας και εχουμε ενα θεματακι :))
Σχετικα με τα σημερινα παιχνιδια ...? τι εγινε παλι δεν εχουμε προγνωστικα?
Ας κανω την αρχη
HER - TEK
Στο δικο μου παιχνιδι , οπως παντα θα πω οτι πιστευω στην ομαδα μου και ευκολα ή δυσκολα θα σπασω την εδρα ! 0-1
CHA -XWR Το Χαιδαρι δεν ξερω πως θα κατεβει , αν θα χτυπησει το παιχνιδι , οποτε θα πω ασσος !1-1
VAS -HEA
Εξακολουθω να πιστευω στον Τεο και θα πω διπλο , ασχετος με το οχι καλο ξεκινημα του το παιχνιδι ειναι δικο του ! 1-2
MAV - SUN
Μια κοντρα απο τα παλια, οταν και οι δυο ηταν στην ΙΙ κατηγορια , οποτε πιθανον εχουν να λεισουν καποιες διαφορες ..
εδω θα πω Χ χαχαχαχχαχαααα
FC -AIA Ακομα ενα ντερμπι στην αγωνιστικη , ο Αιαντας εχει καλη αμυνα και πιστευω οτι θα δυσκολεψει αρκετα τον Φαιτ , δυσκολο παιχνιδι και για τις δυο ομαδες, και εδω Χ
ARI - STO Αν ο Αρης δεν αφησει το παιχνιδι, πιστευω οτι το εχει μιας και ο Στοουν δεν δειχνει να ειναι σε φαση να κανει κατι ...1-3
TAL -TER Ειναι δυο ομαδες με κοινους στοχους .... αν δεν παρει και αυτο το παιχνιδι ο Ταλαιποριακος τοτε θα ειναι πλεον πολυ δυσκολα τα πραγματα για την ομαδα του!! Δυστηχοε παιζει εκτος εδρας οποτς θα πω ασσος! 2-3
LEN - BUB
Θα στεναχωρεσω τον φιλο Ηρακληδες αλλα ειναι ενα παιχνιδι οπου πολυ δυσκολα θα μπορεσει να το χτυπησει μιας και ο Λενι εχει απο τις καλητερες αμυνες .... θα φανει βεβαια αλλα και εδω θα πω κοκκινοι . 2-4
Συνολικα στην χειροτερη των περιπτωσεων θα πω ισοπαλια μεταξυ μπλε και κοκκινων !
Last edited by MIKRO10 at 12/3/2011 5:57:26 AM