Patrzyłem na statystyke tygodniową przed meczem wczoraj i miał tylko 44 minuty wpisane z pierwszego meczu ligowego. Wczoraj zagrał 31. Dzisiaj przed update'em treningu nie spojrzałem tam, ale byłoby to dziwne gdyby zaliczyło mu spara sprzed tygodnia ;) No cóż zobaczymy jak to będzie wyglądać w tym tygodniu.
...A tak na marginesie to zauważyliście w ogóle, że ostatnio gracze nie grają pełnych 48 minut na trenowanej pozycji i np. trener zmienia ich na minutę abo dwie nie wiadomo czemu? W tym tygodniu mi urwał u jednego minutę a u drugiego 2, a żadnej kontuzji nie było w ich przypadku, ani problemu z faulami.
...A tak na marginesie to zauważyliście w ogóle, że ostatnio gracze nie grają pełnych 48 minut na trenowanej pozycji i np. trener zmienia ich na minutę abo dwie nie wiadomo czemu? W tym tygodniu mi urwał u jednego minutę a u drugiego 2, a żadnej kontuzji nie było w ich przypadku, ani problemu z faulami.Potwierdzam twoje spostrzeżenie. mi trener urwał sumie 5 min z pełnych występów 3 graczy :/// Jeżeli BB coś przy tym kombinowali to masakra. Wzięli by sie za jakieś konkretne i potrzebne zmiany, a nie ciągle działali na niekorzyść...