Akkor elkezdem...Most van egy félőra szünet...:D
Tehát Wolwerin kérdésére, miszerint: "Milyen játékosokat szeretne a későbbekben látni a keretben a külföldi mester."(2012.02.08 23:34:26-os válasza Mikinek:
"Igen, a belgák elleni meccs kétszeres hosszabításban dőlt el, de ő (gondolom a legjobb játékosukra utal) 38 pontot dobott, magyon erős mezőnyszázalékkal (55,5% ami egyébként 15-27es arányt jelent, ebből 6 triplával.)
Az idegenbeli meccseket is hozni kell, ha a válogatott nagyot szeretne alkotni. Nem tudom, például, hogy a mexikói válogatott elenni meccsen milyen hozzállással játszott a M.V. (magyar válogatott innentől). Ha normált, akkor nemértem miért nem kockáztattak. Emellett a 2-3as zóna egy kalap ka..i, mivel nem úgy működik, mint várjuk, ezért nem lehet ezt a taktikát gyakran játszatni.
A 22-24 éves M.V esélyes játékosok edzőivel mindenképp kommunikálnék, és adnék egy útmutatást az edzés terén. A multis játékosokat preferálom, de minden csapat több féle, változatos játékost kell, hogy tartson, offenzív, defenzív taktikától függően....
Wolw:"Mi a kedvenc taktikád, és miért, emellett milyen játékosokat szeretsz?!
Micky:"Az előző szezonban a legjobban használt taktika a játékban, az egész világon a higgadtan közelről volt. Én úgy tudom, hogy nem változott semmi a meccsmotorban, így ezt tartom alegjobb taktokának a BB-ben. Emellett használnék sok futással-t is (ha ez a motion, ez nem biztos....Szerk.) Mint említettem a multisokat preferálom, de ellenféltől függő a kérdés, h kiket játtszatnék........Sok féle játékost tartok a jelenlegi csapatomban is.
Wolw:"Hogyan képzeled el a legjobb védekezést? A tulajtonosok nem nagyon edzetik már, és emellett úgy gondoljuk a keretben lévő játékosoknak elég erős védekezésük van..."
Micky:"Sok jó védőtök van, láttam őket már...(átadón, gondolom szerk.) Nem kell olyan játékos, aki mindent csinál. Győző nem tud dobni, de jó védő, Molnár nem a legerősebb dobó, de emellett jó védő, és lepatanózónak tartom.
Wolw:"Hogyan győznéd meg a külföldieket, hogy edzék a M.V játékosait? Tudjuk, hogy kéne még nekik training, de nem elterjedt a védekezés edzése mostanában.....Csak 1-1et edzenek. Hogy változtatnád meg a véleményük?"
Micky:"Ha nem edzetik, nem tudok mit csinálni. Az egyetlen megoldást a hazahozatalukban látom."
Wolw:"Hogy oldanád meg azt, hogy a keret legtöbb játékosa külföldön játszik? Nehéz, hogy ők magyar kézben maradjanak, és trainelődjenek is..."
Micky:"Tudom, hogy ez probléma. Minden nemzetnél felmerült már ez. Úgy gondolom rá tudnék beszélni egyes manadgereket, hogy megvegyék (magyarokat)"
Mentem órára. A többit kb 21-22 órára ígérem.........(+kérném, ha konkrét dolog érdekel, akkor linkeld be, vagy a hozzászólás idejét...Ha minden, akkor fordítgatom szép lassan...)