Atsiprašau, kad nesugebėjau atsakyti anksčiau, todėl pasistengsiu į man adresuotas žinutes atsakyti šiame poste.
1. Dėkui Daliui už palaikymą.
2. Skorpionui Pirmas klausimas: Kokias taktikas naudotum ir kokių nenaudotum? Kodėl? - taktikų pasirinkimą lems varžovai, jų formos, norint įveikti stipresnes rinktines didelę reikšmę turės entuziazmas, dėkl kurio tikrai neatsisakysiu pergalės. Geriau normalint ir laimėt, nei keli skaičiukai prie entuziazmo. Kalbant apie taktikas - greitos atakos, bėgti ir mesti, artimi metimai, isolation per vidų. Draugiškose aišku bus išbandoma ir kitos, tarp jų zoninės gynybos. Kaip ir minėjau, nesu nusiteikęs prieš artimus metimus, bet reikia keistis.
3. Mindei. Jau klausiau, bet gal nepastebejai.. Kokie rinktines rezultatai tave tenkintu? grupėje pirma vieta, toliau medaliai ir patekimas į pasaulio čempionatą. Visa kita maneęs netenkina.
4. Krituliui atsakymas į komentarą apie VBS :). Mūsų žaidėjai nėra orentuoti žaisti būtinai tik per vidų(artimais), būdamas štabe su tuo pačiu skorpionu aptarėme, kad keli jauniai iškarto būtų treniruojami tolimiem metimam, kitaip tariant perimetro žaidėjai. Aišku jie dar neužaugo, bet dabartiniai žaidėjai jau gali žaisti ne vien tik artimais, apie GDP pasakei tiesą, bet būtina visada atlikti spėjimus, o juo atspėti paprasta- nes dauguma nerizikuoja ir lošia viena taktika. Prancūzai laimėjo tik todėl, kad nuolat keitė taktikas. Atsakant į kitą postą, dėl entuziazmo kritimo žinau viską. Toliau apie palyginimus su Kazlėku : buvau vienas iš tų iniciatorių, kurie jį ir nuvertė, nieks neleis sumeluot, kad siuntinėjom visiem Gm laiškus, kol pasiekėm savo. Todėl, man kaip ir įžeidimas :) yra lyginimas su juo.
5.MJO u esi is IV lygos todel taves niekas nerinks ypac ta paprasta kalba, bent turetum gilia ideja ir graziai pateikta arba koki staba o dabar tai surinksi kelis balsus, viena is saves, dar jei kas netycia paspaus ir draugai jeigu tokiu turi. Ne taip i rinkimus reikia eiti.. Draugų pagalbos ar balsų prašymų man nereikia :) Esu buvęs ir II lygoj, ir ką tai reiškia? nieko, todėl stereotipas, kad žemesnės lygos kažkuo prastesnės yra nesuprantamas.
6. LA-MarkoJo na laidavimas laidavimu, už mane gal irgi laiduoja koks Obradovičius ar Ptyca, ar net Migas, juk su jais buvau štabe. O štabe buvau visus 6 sezonus, tiesa mes dirbom su U21.
7. Scorpionui Jau yra rinktinių tvarkaraštis. Kaip jį vertini? Ar manai, kad prireiks mocinti norint patekti į antrą etapą? Aptark kiekvienas rungtynes keliais žodžiais, ko tikiesi iš jų. su visomis komandomis iki Ukrainos turi būti žaidžiama mažesniu nusiteikimu, dabar atsakyti į tolimeses perspektyvas negalėčiau, kadangi nežinau rezultatų. Bet pasikartosiu, tikslas pirma vientą šioje grupėje, antra netenkins manęs.
8. Isrinktajam :DDDDD nu tai as galiu parasyt, kad tu man rasei, kad parduodi kojines po pitaka. Ir ka? Suprantu, kad nori padet Arnui kaip savo stabo nariui ir draugui, bet gal nereik i tokius isvedziojimus leistis :) niekas jo nei prašė, nei kalbėjo apie NT rinktinės rinkimus. Faktas, kad mes sutariam gerai, nebuvo niekad jokių pykčių ir panašiai. Scorpionas gina tave, mane ttarkuodamas, kodėl negali kažkas ir manęs palaikyti? :)
9. MIGUIKad gaut mano uznugari, reikia tik smulkmenos: normaliai ir pagal reikala atsakinet i rinkeju uzduodamus klausimus. Isrinktasis i visus klausimus atsakineja placiai, ka nepasakyciau apie Arna, kaip nebutu gaila, bet kolkas maciau pazadus, kad nuves mus i aukstumas... Matai yra viena problemėlė, aš esu kritikuotojas, nepatenkintas rezultatais, garsiai rėkiantis ir tuo nuo savęs nuimantis dalį balsų. Būdamas 31metų amžiaus puikiai žinau ko noriu, ir jei ryžtuosi kažkam, tai tik būdamas 100 tikras, kad man pavyks. Buvau štabe daug laiko, žinau kaip reikia dirbti.
10. Obradovičiui ačiū už palaikymą.
tai tik keletas žinučių, kuriose esu minimas ar aptarinėjamas, tikiuosi atsakiau ir UŽ LIETUVĄ VYRAI