BuzzerBeater Forums

Hellas - III.11 > Σεζόν 27

Σεζόν 27

Set priority
Show messages by
This Post:
11
256772.100 in reply to 256772.99
Date: 7/6/2014 6:07:12 PM
Overall Posts Rated:
5555
Eυχαριστώ πολύ για τις ευχές σας.

Τελικά Σπύρο έπρεπε να φύγω από την πόλη σου όπου δούλευα πολλά χρόνια και να γίνω Αθηναίος για να μπορέσω να ανέβω κατηγορία :)

Αντώνη φυσικά θα διαπρέψω (party) στη ΙΙ κατηγορία καθώς θα έχω τη βοήθεια της γυναίκας μου όπου ανέβηκε πέρσι και τα πήγε περίφημα φέτος.

Στέφανε μακάρι να πέσω στον όμιλο σας για να κάνουμε την γνωστή παρέα.

Κρέατα (όλο ξεχνώ το όνομα σου νομίζω Κώστα σε λένε) όντως ο Χρήστος τα πήγε εξαιρετικά στο τελευταίο αγώνα.
Ιδίως ο Venakis έκανε το παιχνίδι της ζωής του. Αν δεν είχε επιλέξει την λάθος πρόβλεψη και αν στο δεύτερο παιχνίδι έβαζε κανονική διάθεση τότε μάλλον θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Το παιχνίδι πάντως κρίθηκε κατά μεγάλο ποσοστό στα ριμπάουντ αλλά και στις ελεύθερες βολές 24 στις 25. Δεν πήγε τουλάχιστον χαμένες οι προπονήσεις των ελεύθερων βολών που έκανα σχεδόν σε όλη τη σεζόν.

Last edited by BetTravel at 7/6/2014 6:43:30 PM

This Post:
11
256772.101 in reply to 256772.100
Date: 7/7/2014 3:13:44 AM
Overall Posts Rated:
2323
Συγχαρητήρια Παντελή!!!!!!!!!!!

Άξιος!!! Ήσουν το φαβορί και τελικά τα κατάφερες περίφημα. Με πήρες και τακτικά. Την χειρίστηκα πολύ λάθος την σειρά. Το σκ ήμουν στο χωριό μου και δεν είχα σήμα(γμ την ΒοΔΑφον μου) ούτε ίντερνετ και τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα. Ούτε να δω τους αγώνες μπόρεσα ούτε να μπορέσω να δώσω εντολές με την ησυχία μου. Μιλάμε τελευταία στιγμή έβαλα δυνατά στον δεύτερο αγώνα και ήταν και λάθος!!! Όσο για τον τελευταίο είχα την αίσθηση ότι θα έπαιζες εσωτερική άλλα δεν ρίσκαρα. Έχεις κάνει φοβερή ομάδα που τα έπαιζε και τα εξωτερικά αλλά και τα εσωτερικά εξίσου καλά. Με σκότωσες με αυτό που έγραψες για τις 24/25 βολές. Δεν το είχα προσέξει. Βλέπεις τελικά πως όλες οι προπονήσεις τελικά αποδίδουν!!!!
Συγχαρητήρια και πάλι για την άνοδο σου και σου εύχομαι τα καλύτερα στην ΙΙ!!!!!!!! Το αξίζεις!!!!!

Εμείς ξεκινάμε μια αναδιοργάνωση και ανανέωση στο ρόστερ. Η χρονιά που μας πέρασε δεν περίμενα να φτάσω σε τελικό σε καμία περίπτωση. Χάρηκα που έφτασα τόσο ψηλά και τώρα ελπίζουμε σε μια εύκολη παραμονή φέτος και σε μελλοντικά σχέδια ανόδου.

ΥΓ. Θα μας λείψεις από το φόρουμ.

From: KILO
This Post:
00
256772.102 in reply to 256772.101
Date: 7/9/2014 12:57:18 AM
KOLINDRIANS
II.1
Overall Posts Rated:
2828
Δεν το πιστεύω,δάκρυα χαράς ρέουν στα μάτια μου!!!!!Ανοίγω τη νέα σεζόν στέλνοντας πρώτος μήνυμα στο φόρουμ!!!!!Καλή σεζόν να έχουμε λοιπόν με πολλές επιτυχίες.Καλώς ήρθαν οι καινούριοι,τους εύχομαι ότι καλύτερο.Και μην ξεχνιόμαστε τώρα που έγραψα πρώτος,βάσει προϊστορίας,πάω ή τελικό ή ανεβαίνω κατηγορία.Διαλεξτε...

From: BetTravel

To: KILO
This Post:
11
256772.103 in reply to 256772.102
Date: 7/9/2014 3:55:54 AM
Overall Posts Rated:
5555
Αντώνη νομίζω πως δεν άνοιξες το νήμα για την σεζόν 28 απλά έγραψες το τελευταίο μήνυμα για την σεζόν 27.