Caute,
V prvom rade dakujem za hlasy. 35 je super, cakal som 12
Zacala nam nova sutazna sezona a neboli sme na uvod daleko od prekvapenia. S Nemeckom sme prehrali o 2 body 95:93 kosom 3 sekundy pred koncom. Realne ked pozrieme ratingy malo to byt o viac ale podarilo sa nam trafit zonu a podla hracov co mali na supiske som sa rozhodol utocit z vonku. Myslel som si ze Nemci budu silni pod kosom ale cakal som, ze zahraju neutralnu taktiku. Zapas rozhodli detaily, mame hracov, ktori maju kondiciu na urovni 3 a menej a hracov ktori vobec nemaju TH a su to take 2-3 bodove rozdiely, ktore prave vcera mohli rozhodnut. Ale ok nevadi Nemcov sme mohli len prekvapit, hrali doma, hracov maju lepsich. Mna moze tesit este detail, ze mame v drustve hracov, ktori su specializovani na obranu s prihravkami alebo strelci a ked sa zameriame jednym smerom tak mozeme prekvapit aj silnejsich superov. Vcera nam akurat chybali lepsi hraci podkosom typu hracov, co trenovala zuzza.
v dalsich zapasoch nas caka Wales a potom Ukrajina, co je super nasej vahovej skupiny, cize drzte minuty uz teraz aby o dva tyzdne nam to vyslo.