aLcOhoL_Un!TeD -- BH diamante -1
Iskra KK -- kk bosna tesanj,, -1
drle -- LukasCom -2
B.C.Bielefeld -- Lithium -2
kupres -- KK Samac -1
BEE BIG MAMA -- bRCrew -2
KK Blue Jet -- Zeljanica -2
KK BOSNA ASA BHT SARAJEVO -- Euphoriaa -2
e evo sad i komentari,komentarisacu samo uzbudljive utakmice ne tima alkohol-diamant ili zeljanicu a ni euforiu
prvo za svoju utakmicu ne volim bilo kakve sanse da mi se daju ovako je najsigurnije nema se sta izgubiti al nesto iskreno nevjerujem da ce kupres pobijediti da ce me razbucati to nikako bice to foto finis
iskra bosna hmmm dobra utakmica dvoboj slicnih ekipa uz malo srece iskra pobijedjuje jer je po meni vise pokazala
lukas-drle e sad drletu sigurno treba da uz pravilan pristup igre se poklope i neke srecne zvijezde ali neznam kakvo je njegovo stanje u odbrani ako ima odbranu na nivou moze da pobijedi a ako nema onda nema sta da pricam jer suterski se netreba upustat sa lucasom polako sporom igrom moze se nekako i iznenaditi mada cisto sumnjam
svabe-lithium jos jedna vrsta dosadne utakmice dosadna po tome jer ce se voditi bitka za nikakakvo mjesto zna se svabe ce ili direktno ili iz par drugih pokusaja u IV ligu dok izmedju lithiuma diamanta i euforie sledi borba za to 5 mjesto ali toj borbi jos nije vrijeme ima jos do kraja tako da svabama nije utakmica na noz
Ovu utakmica sam ostavio za kraj mnogo ce se u njoj odlucivat da li se choli isplati kocka ,meni se isplatila mada chola mislim da trebas da stavis normal jer imas kup koji ce ti posluziti za dizanje entuzijazma da se dzabe ne kockas a ovako prednost choli radi igrackog kadra