BuzzerBeater Forums

BB Magyarország > NBA Playoffs

NBA Playoffs

Set priority
Show messages by
This Post:
00
141578.101 in reply to 141578.100
Date: 6/9/2010 1:12:51 AM
Overall Posts Rated:
2020
Na igen. Azért ez az Allen gyerek nem fog minden meccs előtt kotorászni a kakiban, és ezzel együtt mákostésztát hamikázni. az a 8/11 hárompontos a 2. mérkőzésen szerintem megismételhetetlen lesz számára. (Lásd, a 3. meccs 0/8!!!! mutatóját) A 3 pontosok nélkül pedig meghal a Boston. Azért csapatügyileg annyival jobb a Lakers, hogy simán hozza a döntőt.

This Post:
00
141578.102 in reply to 141578.101
Date: 6/9/2010 1:46:45 AM
Carpathian Bears
Magyar Kosárlabda Liga
Overall Posts Rated:
942942
Second Team:
Carpathian Cubs
Azért csapatügyileg annyival jobb a Lakers, hogy simán hozza a döntőt.

A próféta szóljon belőled

From: Chosen

This Post:
00
141578.103 in reply to 141578.101
Date: 6/9/2010 3:42:26 AM
West-Buda
Magyar Kosárlabda Liga
Overall Posts Rated:
274274
Hát az talán túlzás, hogy csapatügyileg jobbak, de náluk van egy Bryant, aki még "rozogán" is képes eldönteni a meccseket. Amúgy jó volt a hajnali meccs, még akkor is ha csak a 2. félidőre voltam hajlandó felkelni.

From: baleee

This Post:
00
141578.104 in reply to 141578.101
Date: 6/9/2010 3:42:34 AM
Overall Posts Rated:
22
én Allent, a liga egyik legjobb tripladobóját, nem írnám azért le...

From: Misi9

This Post:
00
141578.105 in reply to 141578.104
Date: 6/9/2010 9:51:18 AM
Overall Posts Rated:
22
én pedig nem mondanám a liga legjobb védekező csapatára, hogy csapatügyileg jobb nála a lakers. A lakers annyiból áll, hogy van két dobóembere ( gasol, kobe) és néha néha egy ember csatlakozik hozzájuk, meccsenként kb egy előző meccseken bynum volt, most éppen fisher. Míg Bostonban ott a három ágyú, akik lehet, hogy egyikük se jobb, mint kobe vagy gasol, DE a Boston padja egyértelműen jobb. A csapat egysége úgyszintén. Felzárkózott Rondo is a nagy hármashoz, plusz Wallace nak is már több jó meccse is volt ( ha jól emlékszem a playoffban dobott párszor húsz körül is), Robinson amikor lehetőséget kap él vele, és általában több pontot dob, mint ahány percet a pályán tölt ( a többiek is pozitívakat nyilatkoztak róla), és ugyebár a jó védekezéssel már a többiek is bebizonyították, hogy van hasznuk. Pl volt olyan meccs Cavs ellen, amikor Tony allen szedte le a pályáról lebront...

From: newsea

This Post:
00
141578.106 in reply to 141578.105
Date: 6/9/2010 11:19:20 AM
Overall Posts Rated:
110110
Ez mind igaz és egyet értek veled.

ugyanakkor az első 3 meccs alapján úgy tűnik, ha a Lakers hozza magát övék a gyűrű és nem csak a pályaelőny miatt,
engem ez kicsit meglep igazából.

Azt hittem a régi nagy 3-as + Rondó isten elkapják őket.

Igazából én a 7-ik meccsnek szurkolok, ott meg győzzön a jobbik.

From: kaygee
This Post:
00
141578.107 in reply to 141578.106
Date: 6/9/2010 1:29:12 PM
Overall Posts Rated:
173173
Annyit mindenképpen érdemes hozzátenni, hogy az első meccsen egyértelműen a Lakers, a másodikon pedig jobbára a Boston volt a jobb. A harmadikon egyik sem volt jobb, teljesen egyenlő erők harca ment, a Boston apró dolgok miatt kapott ki, jellemzően a saját butaságaik miatt.

Néhány dolog (kiragadott példák, de cseppekből áll a tenger):

- Perkins rávezeti a gyűrűre a labdát és pincérrel teszi fel... Walton, a Lakers sokadik embere üt rajta egy faultot, és egy könnyű kosár megakadályozva. Miért nem zsákolta egy beleállás után?

- Az első félidő végén a totálisan indiszponált Pierce vezeti a labdát a 3-asnál, mellette a formában lévő Robinson töküresen könyörög a labdáért, persze Paul rossz dobása lett a vége.

- Allen egyetlen dobásába sem állt bele úgy, ahogy szokott. Wallace sem. Bedőlős, előreugrós stb. stb. Allen játszatását és erőltetését nem nagyon értettem. Robinson simán eljátszik 2-est, és akármilyen dinka, legalább hajt.

- Davis a fülén vette a levegőt a végén, Perkins miért ült a teljes 4. negyed alatt (nem láttam megsérülni).

- Az volt a peche a Bostonnak, hogy ezúttal a három nagy közül Garnettnek ment. Márpedig akkor erőltetni kell a játékát, és őt ugyebár nem lehet 42 percig top formában a pályán tartani.

- Rondo szintű irányító alig tudta Garnettet helyzetbe hozni.

Ennyi jutott eszembe, természetesen nem elvonva a Lakers érdemeit, de kevésbé éreztem úgy, hogy a Lakers nyerte meg, sokkal inkább a Boston teljesített alul.

Különben ez a döntő valahogy úgy folyik, hogy aki jobb hangulatban ébred, az nyer. Teljesen kiszámíthatatlan.

From: LA-Hukli

This Post:
00
141578.108 in reply to 141578.107
Date: 6/9/2010 2:27:19 PM
Overall Posts Rated:
9797
Hmm azért itt pár dologgal nem értek egyet .

Allen nem állt egy dobásba se úgy ahogy szokott? ugyanazt a meccset néztük?:D Egyszerűen nagyon nem ment neki ennyi a dolog de mivel ő a legjobb triplagyáros muszáj volt próbálkozni. Robinson eljátszik kettes? Hát azt megnézem ahogy az 175 cm-ével Bryanten védekezik... Pirce pedig nem indiszponált ő egyszerűen ennyit tud már. Teljesen elfogytak a lábai, dobásoknál papírlapot alig lehet becsúsztatni alá annyira kicsit ugrik, és teljesen lelassult. Ha ezt összerakod azzal, hogy a liga talán legjobb 1on1 védője (de top3 tuti) artest védekezik rajta akkor nem szabad azon csodálkozni, hogy pierce ilyen gyenge... Máshol volt, hogy rondo felszárkózott a nagy hármas mellé. Hát a 3 meccsből ez csak egyen látszott. Én 4-2es Lakers győzelmet várok, jobb csapat a los angelesi. Azt se nagyon lehet látni, hogy a boston padja többet hozzátenne mint a lakersé...

From: kaygee

This Post:
00
141578.109 in reply to 141578.108
Date: 6/9/2010 2:41:03 PM
Overall Posts Rated:
173173
Bryant ellen a csapat védekezik. Jópofa nézni, hogy amint nála van a labda, a Boston védekezés edzője rögtön talpra ugrik, és elkezd mutogatni, hogy ki hova helyezkedjen. 1-1-ben bárkit megver, és természetesen nem Robinsonra osztanám.

Igazság szerint Pierce éppen ugyanígy állt bele a triplába 2 évvel ezelőtt is. Ilyen a technikája, ebből be is dobott ha jól emlékszem 3-at a mostani meccsen is.

Javaslok egy gyors videózást, de Allen nem úgy állt bele, ahogy szokott. Nagyon jó ütemérzéke van a dobáshoz, abban is kiváló, hogy a mozdulatot éppen az ugrás tetőpontján tegye meg. Ha valaki dobást hibáz legyen az bármilyen szint, sokszor azért van, mert nem engedi el a labdát időben, és elindul a levegőből lefelé. Tudom jól, a magam szerény NB II-es szintjén rohadt sokat kellett ezt tanulnom, mindig meglepődtem, hogy ez mennyit jelent. Főleg most, hogy egy halom súlyfelesleg van rajtam. :-))) Allen sokszor "lepotyogott" a levegőből az éjjel. Annyira kidolgozott és gyors dobása van, hogy egy kis eltérés a tempóban és kimarad.

This Post:
00
141578.110 in reply to 141578.109
Date: 6/9/2010 3:44:06 PM
Akárhogy is, jó kis meccsek ezek!
Mondjuk egy 4-3-as Celtics sikernek örülnék :)

From: LA-Hukli

This Post:
00
141578.111 in reply to 141578.109
Date: 6/9/2010 5:38:12 PM
Overall Posts Rated:
9797
Bryant ellen a csapat védekezik? Ezt h érted? Egyszerre 1 ember vagy elkezdik ugye duplázni de akkor meg leosztja az üres embernek. Robinsont kettesbe játszatni őrültség lenne. Néztem a meccset és allennek úgyanúgy megvoltak a helyzetei openek, zárások utáni kifutások egyszerűen nem ment neki. Én nem vettem észre h allen másképp ugrott volna fel a dobásoknál, szerintem egyszerűen nem volt nem ritmusban, nem tudta elkapni.

Advertisement