Πωπωπω, θα μου βγει η ρετσινιά στο τέλος... όντως η ομάδα προχώρησε σε ανανέωση, απλά μου έκατσαν τα αποτελέσματα... τη στάχτη τη ρίχνω εδώ δίπλα στο γυάλινο τασάκι που έχω :P
Λοιπόν, πάμε στα αυριανά, αλλά ας ευλογήσω πρώτα τα γένια μου για το 4/4 στα ματς της Τρίτης.
Rhino-Condores: Οι δύο καλύτερες ομάδες του ομίλου, αυτή τη στιγμή, κοντρόνται εδώ. Η καλύτερη τακτική θα κερδίσει, αλλά επειδή δεν είμαι στο μυαλό των παιδιών, θα πάνω no bet.
nikolas-Great Alexander: Μόλις στο τελευταίο ματς της περσινής σεζόν κατάφερα να κερδίσω τον Great, μετά απο πέντε σερί ήττες μέσα-έξω. Αυτό λέει πολλά για μια ομάδα που θαυμάζω λόγω της ελληνικότητας της. Νο bet και εδώ.
Aetos-Lougres: Προβληματικές αμυντικά οι δύο ομάδες φέτος... το επιθετικό σύστημα με τα τρία ου του Αετού (κουτουρού) μπερδεύει τα πράγματα. Πιστεύω ότι θα κερδίσει η ομάδα με την καλύτερη επίθεση και αυτές είναι οι Lougres. Διπλό.
basilissa21-Aptoitos: Η Βασίλισσα είναι έτοιμη για το come-back. O Aptoitos ενισχύθηκε πρόσφατα μέσα στο καλάθι, αλλά λόγω έδρας σήμερα λογικά θα χάσει. Ασος.
SymTeam-Panathinaikos: Αρκετά καλές αμυντικά ομάδες, η μικρή ανωτερότητα του τριφυλιού αντισταθμίζεται απο την έδρα και τη φόρα με την οποία έρχονται οι γηπεδούχοι... οπότε no bet.
Aris-Olympos: Θα διαφωνήσω με τον nik69 και θα δώσω ξερό διπλό εδώ. Ο Olympos ξέρει να στραγγαλίζει αμυντικά τους αντιπάλους του και ο Aris δεν έχει την ίδια δυναμική αμυντικά. Διπλό.
Penguins-Autokratoras: Εδώ πιστεύω ότι θα μιλήσει η έδρα και οι Πινγκουίνοι θα φτάσουν στη νίκη. Ασος.
revence-Minoan Bulls: Πέρσι και τα δύο μεταξύ τους παιχνίδια, κρίθηκαν στις λεπτομέρειες. Ο revence κέρδισε εντός με 99-94 και οι Ταύροι στην δικιά τους έδρα με 97-95. Και πρόπερσι η κάθε ομάδα κέρδισε στην έδρα της, μόνο που οι Ταύροι καθάρισαν εύκολα εντός με 107-89 και έχασαν και πάλι στις λεπτομέρειες εκτός (111-108). Θέλει και άλλα για να πάω σε ένα ωραιότατο no bet;