czyli z kacem się nie dogadaliście, pewnie 2/3 historyków leży odłogiem nieskałtowanych ani pod U21 ani NT, super robota chłopaki nie ma co, wiedziałem, że jak powstanie ten program, to będzie jakiś zgrzyt i nieporozuienie.
Dziękuje za słowa wsparcia - wychodzi na to że jak człowiek chce pomóc, to jeszcze dostaje po dupsku za to że stara się być pomocny. Naturalnie jednak jeśli ktoś jeszcze ma zastrzeżenia co do kontynuacji owego projektu to oczywiście jestem gotów wysłuchać słów krytyki, ewentualnie również wycofać się jeśli moja praca z tym projektem w jakiś sposób utrudnia prawidłowe funkcjonowanie kadry bądź procesu skautingu.
Osobiście jestem skory nadal kontynuować projekt, ale jeśli ma to powodować niezdrową atmosferę między menadżerami to wolałbym w tym nie uczestniczyć.
I na koniec jeszcze jedno spostrzeżenie - nie ma co obwiniać np. Joa za to że nie dogadał się z kacem100. Kac100 został usunięty z gry prawdopodobnie za złamanie jej zasad i kontakt z nim jest utrudniony, tak więc nikt nie ma w obowiązku zasypywać kaca100 stertą maili, aby ten wytłumaczył dokładnie co dalej z historykami. W takich problematycznych sytuacjach nieporozumienia mogą się zdarzać i trzeba mieć to na uwadze.
Pozdrawiam,
MuzG