ψιλοχαμός έγινε χθες σε μια αγωνιστική όπου οι κόκκινοι έκαναν το 8-0 απέναντι στους μπλε.
ντέρμπι μεγάλο το δικό σου όπου έπαιξε ρόλο διαφορά διάθεσης. μεγάλη νίκη για ΚΤΠ και Πέλλα επίσης, που άφησαν τα ματς της Πέμπτης για να μαζέψουν ηθικό το οποίο ΄τους βοήθησε τρελά.
βέβαια έχω μείνει άναυδος με το ματς Βομβάυ - Πέλλα. η αναφορά είναι επηρεασμένη από το γεγονός ότι έπαιξαν τα δεύετρα της Πέλλας για πάρα πολύ ώρα. αλλά δεν μπορώ να φανταστώ τι νούμερα έβγαζε πιο μπροστά για να νικάει τόσο άνετα. νίκη τόσο άνετη απέναντι στην Βομβάυ δεν την περίμενα και έδωσε η Πέλλα το στίγμα της. έχουμε επίσημα άλλον ένα διεκδικητή ανόδου με κάθε επισημότητα.
σχετικά με εμένα τώρα είμαι μόνος 1ος και θέλω να μείνω εκεί, αλλά να γίνει αυτός θα πρέπει να παραμείνω αήττητος πράγμα καθόλου μα καθόλου εύκολο, αλλά σίγουρα ένα διπλό στο Βόλο θα βοηθούσε απίστευτα. θα το κάνω όμως?
στην κορυφή ψιλοχαμός γίνεται, αυτό είναι το μόνο βέβαιο. και στην ουρά το ίδιο εδώ που τα λέμε αφού έχουν χωριστεί σε 4άδες και τα δύο γκρουπ.
από δω και πέρα πάντως όλα τα ματς καίνε πραγματικά και κάθε ήττα πονάει λιγάκι παραπάνω.