Sziasztok!
5. helyet értük el a világbajnokságon, ami szerintem egy szép eredmény.
igaz, egy kis hiányérzet maradt bennem, Kínát egy kis szerencsével megverhettük volna, illetve USA ellen, nem úgy sikerült a felállás ahogy szerettem volna, ha ezen a 2meccsen jobb eredményt érünk el akkor még szebb is lehetett volna...
az elmúlt 4szezon alatt sok emlékezetes meccset játszottak a fiatalok. persze voltak olyan időszakok amikor kevésbé voltunk sikeresek.
Jelenleg az 5.helyen állunk a ranglistán ami ha jól tudom eddigi legjobb eredményünk.
Ez a közösség érdeme!
Amennyiben van igény nagyon szívesen írok egy hosszabb összefoglalót is az elmúlt szezonokról akár meccsenkénti lebontásban.
Mivel most újabb 2szezonra választ majd a közösség kapitányt a kicsiknek szeretném jelezni hogy nagyon minimális esély van arra hogy újraindulok.
Egyrészt illik megadni másnak is a lehetőséget, mert ez nagyon jó élmény tud lenni.
Másrészt egyre kevesebb időm jut a játékra mostanság, és én csak úgy tudnám vállalni ha a scoutolást teljesen különválasztanám... scoutolás jelenlegi helyzetben nagyon nem egyszerű.. nekem is kellene a scoutokkal szinte heti szinten beszélnem és a scoutoknak a tulajokkal. sajnos többnyire a 2-3kiküldött levél után amire nem érkezik válasz mindenkinek alább hagy a lelkesedése.
Köszönöm Mindenkinek aki az elmúlt 4szezonban edzett, scoutolt, drukkolt, hozzászólt vagy akár csak a kisujját mozdította a válogatott felé.
Köszönöm azoknak akik mellettem álltak a nehezebb időszakokban is.
Hajrá Magyarok!