Napewno jeśli byś miał zawodnika którym ja się interesuje czyli jakiegoś PG/SG i poprosił o taki długo falowy plan to ja bym Ci taki plan przesłał. Ale dla każdego z osobna to naprawde jest nie realne. Nie wyobrażam sobie żebym do ponad 130 managerów coś takiego pisał, bo do każdego zawodnika ja osobiście podchodzę indywidualnie. Przed kazdym sezonem tak jak wposminałem dostają wskazówki ale czy je realizują to już prośrednio odemnie zależy.
A co do bazy to wybacz ale uważam ze skauci i tylko skauci(oczywiście selekcjonerzy to inna bajka) powinni mieć dostęp do bazy. Bo to uważam że manager zawodnika ujawnia nam jego skile to jest tylko jego dobra wola i napewno niechciał by aby te informacje były dostępne dla wszystkich.
Na prośbę managerów odczywiście przesyłam skile innych zawodników do porównania ale bez nazwisk;]
Rozumiem, że dla 130 osób to może być problem ale jeśli komuś wskazujesz gracza z szansami na kadrę i rekomendujesz jego kupno to wydaje mi się, że prośba o taki plan nie jest nadmiernym kłopotem. Brak reakcji albo niechęć sprawia że gracz może się poczuć jak dostarczyciel kasy dla kadry który nie ma na nic wpływu :(.
Ja jestem zwolennikiem jawności ale to inna bajka :). Nawet baza bez nazwisk ( ze skillami ) wystarczyłaby mi do porównania sytuacji i samodzielnej oceny. Niestety wglądu brak.
Pozdrawiam