BuzzerBeater Forums

BB Hellas > Τώρα τί κάνουμε;

Τώρα τί κάνουμε;

Set priority
Show messages by
This Post:
00
185914.102 in reply to 185914.101
Date: 6/1/2011 4:07:40 AM
Overall Posts Rated:
1414
Και αυτο για να δειτε τι πολιτικους εχουμε....

Πάντως, η κυβέρνηση φαίνεται πως έλαβε την έγκριση της τρόικας για τη μείωση των συντελεστών ΦΠA, χωρίς όμως να έχει καταλήξει στον ακριβή χρόνο εφαρμογής του μέτρου. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες το πιθανότερο είναι ότι θα τεθεί σε ισχύ το 2012. Στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων έπεσε η πρόταση για μείωση του υψηλού συντελεστή ΦΠA από το 23% στο 20% και του χαμηλού συντελεστή από το 13% στο 10% με παράλληλη μετάταξη υπηρεσιών από το χαμηλό στον υψηλό συντελεστή.

Tο πρακτορείο Reuters μετέδωσε χθες πως Γερμανός αξιωματούχος ο οποίος συμμετέχει στον κυβερνητικό συνασπισμό παραδέχθηκε ότι η τρόικα συναινεί στη μείωση του ΦΠA, δηλώνοντας πως «έχουν ήδη συμφωνήσει σε αυτό». Aπό την ελληνική πλευρά πάντως επιχειρήθηκε να πέσουν οι τόνοι. Yψηλόβαθμο στέλεχος του υπουργείου Oικονομικών άφηνε χθες να εννοηθεί πως το μέτρο δεν μπορεί να εφαρμοστεί άμεσα, καθώς «το 2011 χρειαζόμαστε έσοδα».

Το πασοκ για να μην εκτεθει , πως η νδ ειχε δικιο, θα καθυστερησει την εφαρμογη του μετρου...η καρεκλα πανω απο ολα

This Post:
00
185914.103 in reply to 185914.98
Date: 6/1/2011 4:17:15 AM
Αφροδίτη Ζωγράφου
IV.15
Overall Posts Rated:
337337
Καλημέρα σας και καλό μήνα,

Επειδή ακούστηκε το θέμα των μεταναστών και ότι τα νούμερα των 20 δις € είναι παραποιημένα. Όταν λέμε ότι η Ελλάδα χάνει αυτό το ποσό, εννοούμε την εισφοροδιαφυγή (οι έξυπνοι ελληναράδες που τους απασχολούν δηλαδή μαύρα) συν την φοροδιαφυγή από Φ.Π.Α., δασμούς κτλ. Και δεν μου φταίνε σε αυτό το θέμα κυρίως οι αλλοδαποί, αλλά είναι και αυτοί μέρος του προβλήματος, διότι αγοράζουν αυτά που πουλάνε οι κινέζοι, που είναι αφορολόγητα, άρα παράνομα. Θα πρέπει να κοιτάξουμε λιγάκι και την κοινωνική διάσταση του θέματος. Το παιδί είπε ότι μένει πλατεία Βάθης. Χείριστη περιοχή. Έμενα και εγώ για πάρα πολλά χρόνια πλατεία Κολιάτσου, που τώρα την λυμαίνονται οι νιγηριανοί, οπότε την ξέρω. Υπάρχει η κατάπτυστη συνθήκη Δουβλίνο ΙΙ, με την οποία κάθε άνθρωπος που συλλαμβάνεται χωρίς χαρτιά σε άλλη χώρα της Ε.Ε., επιστρέφει στην 1η χώρα διόδου, που κατά 90% είναι η Ελλάδα. Οι Ευρωπαίοι έκαναν τα κουνέλια κοινώς, διότι και δεν θέλουν να αναλάβουν τις ευθύνες που τους αναλογούν και επειδή αφήνουν την Τουρκία να φέρνει καραβάνια μεταναστών -φυσικά μέσω "Ελλήνων" καλοθελητών- παραβιάζοντας την συμφωνία Τουρκίας-Ελλάδας. Άποψη μου είναι όσο το δυνατόν πιο γρήγορα να φύγουν από την Ελλάδα και να έχουμε μια ποσόστωση του 1% του γηγενούς πληθυσμού -είμαστε 11εκ. άρα 110000 μετανάστες- με άμεση αλλαγή της συνθήκης αυτής. Όσον αφορά την οικονομική κρίση τώρα. Ο Johnny ανέφερε την κρίση του 1929. Βασικά ρευστοποιήθηκαν πάνω από 10εκ. μετοχές εκείνη την ημέρα -24 Οκτώβρη- λόγω του πανικού που προβλήθηκε σιγά σιγά στο Χρηματιστήριο. Ορισμένοι λένε ότι το κράχ ίσως να προκλήθηκε από τις φήμες, που μάλλον ψευδώς διέσπειρε, ο Τζ. Π. Μόργκαν, από τους πλουσιότερους ανθρώπους τότε των Η.Π.Α., για χρεοκοπία μεγάλης τράπεζας, που έδρευε στη Ν Υόρκη. Σας θυμίζει κάτι; Σήμερα υπεύθυνες για την κρίση θεωρούνται οι πασίγνωστες μας, Goldman Sachs, Deutche Bank, Chase Manhattan -αποτελεί τον διάδοχο της τράπεζας των Μόργκαν & Ρόκφέλερ-, Citigroup και άλλες εταιρείες και τράπεζες. Υπάρχει γενικευμένο σχέδιο εναντίον της Ελλάδας, από τους προδότες "Έλληνες" πολιτικούς και τους καλοθελητές του εξωτερικού. Γιατί κανείς δεν λέει ότι η, δήθεν, μεγαλύτερη οικονομία παγκοσμίως, οι Η.Π.Α., έχουν έλλειμμα 14,5 τρις δολάρια επίσημο (μαζί με το ιδιωτικό φτάνει τα 55 τρις δολάρια) και δημόσιο χρέος που φτάνει το 93%;

Απλά υπάρχει ενορχηστρωμένο σχέδιο εναντίον της Ελλάδας. Όλως τυχαίως, άνθρωπος που ήταν διευθυντικό στέλεχος της Goldman Sachs -η οποία έχει στοιχηματίσει δις στην χρεοκοπία της Ελλάδος μαζί με το fund Paulson που έχει στοιχηματίσει, μόνο.... 4 δις- έγινε διοικητής του ΟΔΔΗΧ (Οργ. Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους). Βάλανε τον λύκο να φιλάει τα πρόβατα με λίγα λόγια.
Ενημερώνω επίσης για όσους δεν το ξέρουνε για την κατάπτυστη επίσης σύμβαση Κούπερ, σύμφωνα με την οποία -το 1940- "δεσμεύονται τα λεγόμενα «στρατηγικά ορυκτά» της Ελλάδος, μαζί με τον υδάτινο μας πλούτο, από ένα Αμερικανικό consortium εταιρειών". Η διάρκεια της ήταν 70 χρόνια, άρα πότε έληγε; 31/12/2010. Μήπως τελικά το Μνημόνιο δεν ήταν τελικά τίποτα άλλο από την προσπάθεια των πουλημένων κυβερνήσεων μας να "υπογράψουν" ξανά μια ανάλογη συνθήκη εκμεταλλευόμενοι το δήθεν "τεράστιο οικονομικό πρόβλημα" της Ελλάδας; Ας σκεφτούμε απλά ότι στο Μνημόνιο δεσμευόμαστε, σύμφωνα με το αγγλικό δίκαιο, να υποθηκεύσουμε εθνική κυριαρχία, εδάφη κοινώς, ορυκτό και υδάτινο πλούτο μπορούμε να τα συνδυάσουμε μια χαρά. Περιττό να πούμε ότι ο "κακός" άνθρωπος που ανακάλυψε την αισχρή σύμβαση Κούπερ ήταν ο Δ. Μπάτσης στο βιβλίο του «Η βαρειά βιομηχανία στην Ελλάδα», που κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις «Τα νέα βιβλία» το 1947.

Last edited by epanastatis79 at 6/1/2011 5:01:21 AM

This Post:
00
185914.104 in reply to 185914.102
Date: 6/1/2011 4:17:20 AM
Αφροδίτη Ζωγράφου
IV.15
Overall Posts Rated:
337337
Αποτέλεσμα; Να εκτελεστεί το 1952 μαζί με τον Ν. Μπελογιάνη. Θα συμφωνήσω με τον Johnny ότι το ΔΝΤ φέρνει πείνα. Σύμφωνα με έρευνα που έγινε το ΔΝΤ έριξε το προσδόκιμο ζωής στις χώρες που πήγε. Επίσης, να αναφέρω πάνω σε αυτό που είπε πάλι ο Johnny "περί χούντας" ότι δεν το θεωρώ απίθανο να έχουμε σύντομα -το απεύχομαι φυσικά- επιβολή στρατιωτικής δικτατορίας. Αρκεί να σκεφτούμε ότι και το 1965 η ανατροπή του Γ. Παπανδρέου, του Γέρου, έφερε αλυσιδωτές αντιδράσεις μέσω της κυβέρνησης αποστατών -με Μητσοτάκη μέσα-, ώσπου στις 21 Απρίλη 1967 φτάσαμε στην χούντα των συνταγματαρχών με ολέθρια αποτελέσματα, όπως την εισβολή στην Κύπρο. Με την υπάρχουσα και πολύ ρευστή πολιτική κατάσταση, όπου κανένα κόμμα δεν βγάζει αυτοδυναμία, δεν υφίσταται θέμα συνεργασίων -τουλάχιστον όπως λένε τώρα- θα πρέπει πράγματι να προβληματιζόμαστε αρκετά.
Δυστυχώς, βλέπουμε ότι ορισμένα γεγονότα συνδέονται επικίνδυνα μαζί τους. Ακόμα και οι εξεγέρσεις στην Μεσόγειο και τη Βόρειο Αφρική συνδέονται πλέον καθαρά με το "κοίτασμα του Ηροδότου", το οποίο βρέθηκε νοτίως της Κρήτης και σε μια τεράστια περιοχή, που ξεκινά από τα χωρικά ύδατα της Συρίας (Άσαντ), διέρχεται από την ΑΟΖ της Λιβύης (Καντάφι) και εκτείνεται έως και την Τυνησία (Μπεν Άλι), άρα επηρεάζει και την Αίγυπτο (Μουμπάρακ) και αποτελεί τεράστια πηγή πετρελαίου και φυσικού αερίου. Τυχαίο ότι όλες οι προαναφερθείσες χώρες αντιμετωπίζουν πρόβλημα. Μήπως τελικά και εμείς υπογράψαμε μια νέα λεόντεια σύμβαση Κούπερ και δεν κάνουμε χάραξη της ΑΟΖ μας;
Τέλος, να αναφέρω μια σκέψη που κυκλοφορεί ευρέως τελευταία, δεν με βρίσκει σύμφωνο, διότι θεωρώ ότι πρέπει να διαμαρτυρηθούμε -είναι θέμα επιβίωσης-, αλλά με έχει προβληματίσει εντόνως η ύπουλη διάστασή της. Μήπως τελικά όλα αυτά, δηλαδή οι εξεγέρσεις στη Μεση Ανατολή και την Β. Αφρική, όπως και οι αντιδράσεις στην Ε.Ε. έχουν ως στόχο να δημιουργήσουν το απόλυτο χάος, ώστε πιο εύκολα να πάμε σταδιακά στην Παγκόσμια Κυβέρνηση; Τέτοιες λογικές εμφανίζονται μόνο σε καιρούς γενικευμένου και απόλυτου χάους. Θέλω να ελπίζω ότι δεν θα φτάσουμε εκεί, αλλά σίγουρα δεν πρέπει, κατά την ταπεινή μου άποψη, να πάψουμε να διαδηλώνουμε και να διαμαρτυρόμαστε.

Last edited by epanastatis79 at 6/1/2011 4:36:31 AM

This Post:
00
185914.105 in reply to 185914.102
Date: 6/1/2011 4:32:07 AM
Overall Posts Rated:
303303
Βρε στημενο παιχνιδι ειναι ... μην "μασας" .Αν αντισταθουμε ενωμενοι εχουμε ελπιδες, αν σκυψουμε το κεφαλι δεχομενοι ολα αυτα που μας καταμαρτυρουν πολυ απλα την κατσαμε την βαρκα....
δηλ. ας μου εξηγησει καποιος αυτο που λεει ν νδ περι "εφεδρειας" τι διαφορα εχει απο το ταμειο ανεργιας?

This Post:
00
185914.106 in reply to 185914.103
Date: 6/1/2011 4:35:40 AM
Overall Posts Rated:
1414
Καλη σου μέρα, θα προσπαθησω να απαντησω..

Γιατί κανείς δεν λέει ότι η, δήθεν, μεγαλύτερη οικονομία παγκοσμίως, οι Η.Π.Α., έχουν έλλειμμα 14,5 τρις δολάρια επίσημο (μαζί με το ιδιωτικό φτάνει τα 55 τρις δολάρια) και δημόσιο χρέος που φτάνει το 93%;

Γιατι οι Η.Π.Α εχουν το παγκοσμιο αποθεματικο νομισμα = δολλαριο και μπορουν να τυπωνουν οσο θελουν , οποτε θελουν.Μεσο αυτου κανουν πολιτικη και επειδη η Κινα εχει μεγαλο ανοιγμα σε ομολογα δολλαριου , η Η.Π.Α βαρανε ταμπουρλο και εμεις χορευουμε.

Όλως τυχαίως, άνθρωπος που ήταν διευθυντικό στέλεχος της Goldman Sachs -η οποία έχει στοιχηματίσει δις στην χρεοκοπία της Ελλάδος μαζί με το fund Paulson που έχει στοιχηματίσει, μόνο.... 4 δις- έγινε διοικητής του ΟΔΔΗΧ (Οργ. Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους

Ο κυριος αυτος εχει προχωρησει σε επαναγορες χρεους περιπου 2,8 δις , το οποιο σημαινει πως η Ελλαδα γλιτωσε χοντρικα 1 δις χρεους απο τοκοχρεωλυσια.Προσωπικη μου αποψη , οι θεωριες συνωμοσιας εχουν αληθειες αλλα και υπερβολες.Ναι υπάρχουν 10 τραπεζες που εχουνκανει κτημα τους την γη, δεν βλεπω κανενα πολεμο εναντιον της Ελλαδος. Ας πουμε η BnP εχει 3000 χρηματιστες που βγαζουν λεφτα μπροστα στο pc πονταροντας τα παντα.Οταν λεμε τα παντα εννουμε απο σιταρι μεχρι χρυσο και απο την χρωκοπια της ελλαδος μεχρι της αμερικης.Δεν εχουν καποιο δισταγμο,απλως κανουν την δουλεια τους.Αυτη την στιγμη υπαρχουν συστημικα προβληματα οπως παραγωγα,cds τα οποια τα εκμεταλλευονται και οι πολιτκοι παγκοσμιως δεν παιρνουν μετρα.Η Ελλαδα ειναι αλλο ενα τετραγωνακι στην σκακιερα.

Αποψη μου παντα...

This Post:
00
185914.107 in reply to 185914.106
Date: 6/1/2011 4:40:39 AM
Αφροδίτη Ζωγράφου
IV.15
Overall Posts Rated:
337337
Εσύ πάντα βλέπεις μάλλον μόνο την καλή πλευρά ορισμένων γεγονότων. Διαφωνώ κάθετα, όταν υπάρχουν πράγματα που δικαιώνουν απόλυτα τις συνωμοσίες.

Υ.Γ. Τα λεφτά της επαναγοράς τα έχασε φυσικά από τα τοκογλυφικά επιτόκια με τα οποία δανείστηκε το ελληνικό κράτος εν μέσω Μνημονίου φέτος. Μην τσιμπάς με ότι χαζομάρα σου τσαμπουνάνε, είσαι ξύπνιος εσύ :):):)

Υ.Γ. Το ότι η Αμερική τυπώνει χωρίς αντίκρισμα έχει δημιουργήσει όλο αυτό το παγκόσμιο χάος. Μόνο στην Κίνα χρωστάει 6-8 τρις δολάρια. Και από εκεί θα ξεκινήσει κάποτε ο Γ' Παγκόσμιος Πόλεμος.

Υ.Γ. Τα Cds έπρεπε εδώ και καιρό να απαγορευτούν πάραυτα. Είναι ουσιαστικά παράνομο να ποντάρεις εναντίον μιας χώρας, διότι αυτό αποτελεί έμμεση παρέμβαση στην εθνική της κυριαρχία.

Last edited by epanastatis79 at 6/1/2011 5:03:23 AM

This Post:
00
185914.108 in reply to 185914.107
Date: 6/1/2011 5:04:13 AM
Overall Posts Rated:
1414
Υ.Γ. Τα λεφτά της επαναγοράς τα έχασε φυσικά από τα τοκογλυφικά επιτόκια με τα οποία δανείστηκε το ελληνικό κράτος εν μέσω Μνημονίου φέτος. Μην τσιμπάς με ότι χαζομάρα σου τσαμπουνάνε, είσαι ξύπνιος εσύ.

Δεν ειναι ευθυνη του συγκεκριμενου υπαλληλου του ΟΔΗΧ τα τοκογλυφικα επιτοκια.

Ολοι ειμαστε ξυπνιοι.Εξυπνος = εκτος υπνου.... Αν εννοεις ανθρωπος του πνευματος, οχι δεν ειμαι, κουτοπονηρος νεοελληνας ειμαι, οπως τον περιγραφει ο Πανουσης στο γνωστο τραγουδι.

Υ.Γ. Το ότι η Αμερική τυπώνει χωρίς αντίκρισμα έχει δημιουργήσει όλο αυτό το παγκόσμιο χάος. Μόνο στην Κίνα χρωστάει 6-8 τρις δολάρια. Και από εκεί θα ξεκινήσει κάποτε ο Γ' Παγκόσμιος Πόλεμος.

Αφου λοιπον το ξερεις, γιατι ρωτας τον λογο που δεν μιλαμε για την αμερικη?

Υ.Γ. Τα Cds έπρεπε εδώ και καιρό να απαγορευτούν πάραυτα. Είναι ουσιαστικά παράνομο να ποντάρεις εναντίον μιας χώρας, διότι αυτό αποτελεί έμμεση παρέμβαση στην εθνική της κυριαρχία.

Τα CDS ειναι απολυτως θεμιτα, μιλας προφανως για τα γυμνα CDS και την ασυμβατοτητα να ειναι μια εμπορικη τραπεζα, συγχρονως και επενδυτικη.

This Post:
00
185914.109 in reply to 185914.105
Date: 6/1/2011 5:09:55 AM
Overall Posts Rated:
1414
δηλ. ας μου εξηγησει καποιος αυτο που λεει ν νδ περι "εφεδρειας" τι διαφορα εχει απο το ταμειο ανεργιας

Χθες κάποιος φίλος της στήλης έγραψε:

«Έστω ότι απολύουμε τόσους δημοσίους υπαλλήλους ώστε να μειώσουμε τα έξοδα κατά 10 δισ. Από αυτά τα 10 δισ., το ένα τρίτο είναι ασφαλιστικές εισφορές (3,3 δισ.), τα υπόλοιπα φορολογούνται (π. χ. με ένα 20% το κράτος εισπράττει 1, 3 δισ.) και τα υπόλοιπα φτάνουν στην αγορά, όπου το κράτος εισπράττει ΦΠΑ, αλλά και φόρους και πάει λέγοντας.

Δηλαδή σχεδόν ολόκληρος ο μισθός καταλήγει ξανά στο κράτος. Επομένως και να απολύσουμε, πάλι σχεδόν το ίδιο έλλειμμα θα έχουμε. Το ίδιο συμβαίνει και με την αύξηση της φορολογίας. Δεν είναι λύσεις αυτές που προτείνεις.

Η λύση της ΝΔ είναι ορθότερη, αν όμως με κάποιο τρόπο βρει κανείς χρήματα να ρίξει στην αγορά. Τη λύση την κρατά η τρόικα στα χέρια της, αλλά δεν θέλει προς το παρόν να λυθεί το πρόβλημα. Δυστυχώς η Ευρώπη του κεφαλαίου έχει άλλα προδιαγράψει για το μέλλον μας...».

Πηγή:www.capital.gr

Κάπως ετσι, αλλα οχι ακριβως...
στην ουσια μια εφεδρεια στο 50% για υπαλληλους 55 χρονων και πανω αντι για 1 χρονο ταμειο ανεργειας, ειναι ενα δικαιο κοινωνικο μετρο. Βεβαια η νδ λεει 70% σε ολους, οποτε κλαφτα.... παντελως ακυρο.

This Post:
00
185914.110 in reply to 185914.108
Date: 6/1/2011 5:11:19 AM
Αφροδίτη Ζωγράφου
IV.15
Overall Posts Rated:
337337
Κάτι άσχετο παίδες μου το έστειλαν με e-mail και πάνω απ' όλα πρέπει να είμαστε άνθρωποι.

Η κα Σοφία Καραγεώργη, 44 ετών, μητέρα τριών ανηλίκων, νοσηλεύεται στον ΑΓ. ΣΑΒΒΑ και χρήζει άμεσης μετάγγισης αιμοπεταλίων.

Παρακαλούνται θερμά όσοι εθελοντές δότες ενδιαφέρονται να επικοινωνήσουν το συντομότερο δυνατό στα τηλ. 210 6430038 και 210 6409355.

Ζητώ συγγνώμη από τους Gm's, αλλά γιαυτό, που είναι θέμα ζωής και θανάτου, ας κάνουν μια μικρή παραχώρηση.

Υ.Γ. Φίλε sugar, αν ο συγκεκριμένος υπάλληλος ήταν τόσο Έλληνας, με τόσες γνωριμίες που είχε θα μπορούσε να είχε κάνει κάτι πολύ καλύτερο. Ας μην δικαιολογούμε τον κάθε απατεώνα.

Υ.Γ. Λες τα δικά σου. ΟΚ. Τα προϊόντα που στοιχηματίζουν εναντίον κράτους είπα "έπρεπε" να απαγορευτούν για τον παραπάνω λόγο. Και η Μονσάντο φτιάχνει μεταλλαγμένα τρόφιμα που καταστρέφουν την υγεία. Είναι νόμιμη εταιρεία, αλλά είναι νόμιμο αυτό που κάνει; Το κάνει λόγω "ανοχής" επίτηδες από τα κράτη που τρώνε και αυτά από τέτοιου είδους βρωμιές.

This Post:
00
185914.111 in reply to 185914.110
Date: 6/1/2011 5:19:00 AM
Overall Posts Rated:
1414
Υ.Γ. Φίλε sugar, αν ο συγκεκριμένος υπάλληλος ήταν τόσο Έλληνας, με τόσες γνωριμίες που είχε θα μπορούσε να είχε κάνει κάτι πολύ καλύτερο. Ας μην δικαιολογούμε τον κάθε απατεώνα.

Υ.Γ. Λες τα δικά σου. ΟΚ. Τα προϊόντα που στοιχηματίζουν εναντίον κράτους είπα "έπρεπε" να απαγορευτούν για τον παραπάνω λόγο. Και η Μονσάντο φτιάχνει μεταλλαγμένα τρόφιμα που καταστρέφουν την υγεία. Είναι νόμιμη εταιρεία, αλλά είναι νόμιμο αυτό που κάνει; Το κάνει λόγω "ανοχής" επίτηδες από τα κράτη που τρώνε και αυτά από τέτοιου είδους βρωμιές.

Αδελφε με συγχωρεις, πας απο το ενα στο αλλο ,μεχρι να με βρεις αδιαβαστο...
σου ειπα , δεν ειμαι εξυπνος, απλα τον ελευθερο μου χρονο , μαζοχιζομαι με τα οικονομικα.
Πραγματικα τωρα μου λες ολες τις ταινιες συνωμοσιας που υπαρχουν στο διαδυκτιο.Επειδη ετυχε να ειμαι μελος του zeitgeist για ενα μικρο διαστημα, τις ξερω σχεδον ολες.
Ομως τι νοημα εχει πραγματικα να με τραβας απο την μια στην αλλη, δεν καταλαβαινω...
Αν μπορω να βοηθησω καπου, πολυ ευχαριστως, αλλα κουραζομαι και εκνευριζομαι και δεν θελω να ξανατσακωθω μαζι σου.

This Post:
00
185914.112 in reply to 185914.110
Date: 6/1/2011 5:36:14 AM
Overall Posts Rated:
303303
Κάτι άσχετο παίδες μου το έστειλαν με e-mail και πάνω απ' όλα πρέπει να είμαστε άνθρωποι

Ακριβως αυτο πανω απο ολα να ειμαστε ανθρωποι.... δυστυχως δεν μου επιτρεπεται να βοηθησω .

Περιστατικο που μου συνεβει , σε πρατηριου φουρνου στην σκουφα 6 πελατες μεσα ειμασταν σε ενα πολυ μικρο μαγαζι , λιποθυμαει , πεφτει κατω μια γυναικα που ηταν μπροστα στην ουρα και τι κανανε οι υπολοιποι ρε συ? περασαν διπλα για να κανουν τα ψωνια τους να παρουν την τυροπιττα τους...
Ας ειναι καλα η κοπελια η πωλητρια που και την βοηθησε και τους εκραξε...

Advertisement